Saturday, 14 June 2014

My Mak In 'DA House

AssaLamualaikum
Buat ap tu? Hehe! kami baru habis bersarapan bersama bonda tersayang. Nenek Pa'e in da house. Mak datang ke sini nak lawat anak dan cucu. Rindu mak! sebulan lebih juga tak jumpa sebab kekangan masa. Huhu! dek tak tertahan menanggung rindu pada budak tumpis lerr tu, mak datang sini sejak Jumaat tu. Suka lah Pa'e, nak tidur pun dengan nenek. 
Tinggal lah ibu ni hah, semua nenek. Haha!
Selfi dengan Mak. Hehe!
InsyaAllah Mak akan ada di sini sampai Khamis depan. Balik sekali lah dengan kami nanti, sebab kami pun dah nak start bercuti minggu depan. Nanti aku cerita lanjut tentang kami nak kemana. Hehe! InsyaAllah esok nak bawa Mak ronda-ronda hujung minggu.
Selamat berhujung Minggu ya!
WasSALam^_^

16 comments:

  1. amboi kak..cuti lagi ye..haha..seronoknya...

    ReplyDelete
  2. atie gi melaka kan?? enjoy cuti okey..mesti pa'e hepi..

    ReplyDelete
  3. happy mak/nenek datang, cantik berselfie :)

    ReplyDelete
  4. Assalam Atie.. alhamdulillah..seronoknya mak in da house. Semoga semuanya dalam keadaan sihat wal afiat

    ReplyDelete
  5. seronoklah pai'e dapat berkepit dengan nenek...
    happy holiday

    ReplyDelete
  6. Wah wah, sempat lagi ber-selfie :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..nenek paie ade lagi.
    saya punye nenek, datuk belah mak ayah sume dah meninggal.

    ReplyDelete
  8. Lama juga tu Paie dapat bermanja dengan neneknya. Bestla dia.. puas hati main dengan nenek.

    ReplyDelete
  9. nak pi mana lagi lah di ni ... apa pun selamat bercuti nanti . manis jer wajah bonda tu .

    ReplyDelete
  10. memang best kan kalau mak dating bertandang

    ReplyDelete
  11. saya bru blk kg hri tu.
    mak mertua pulak baru je bertolak blik khmis hri tu.
    nak.ke mana tu sis?

    ReplyDelete
  12. Seronok bila mak ada...Siap berselfie lagi tu... PA'e lagi seronoklah ada nenek dia... wah, nak bercuti lagi, Atie... Kemana tu??? :)

    ReplyDelete
  13. Sonok kan kak ada mak kt sisi sntiasa hihihi

    ReplyDelete
  14. Wah...dapat gomol gomol emak yeh Atie....Sian Pa'e nama dia kena jual haha...Padahal mama dia yg lebihkan...maklumlah rindu ...sebulan lebih tak jumpa hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..