Wednesday, 4 June 2014

Lawak Petang 21

AssaLamualaikum
Aduhh! aku mengantuk! mata macam nak terkatup dah ni. 
Ntah kenapa, nak kata ngantuk sebab kenyang lunch tadi bukan makan apa pun. 
So, layan lah gambar di bawah ni (dalam bahasa Sabah):
Konon-konon sms kepada Celcom. Asyik nak advance sahaja. 
Celcom pun dah naik bengang! Haha! 
kawan-kawan faham jugak kan? 
WasSALam^_^

16 comments:

  1. Boleh buat advance dgn Celcom ke Atie?
    Kakak sebenarnya tak tahu:)

    ReplyDelete
  2. Tulah.....mcm kakzakie jugak okje ni .....tak tau hehe...boleh mintak sembarangan cenggitu ke....ada ke depa nak layan....
    Ni sms Atie ke?

    ReplyDelete
  3. yg sedia ada prepaid ..
    kita advance kan duit ..
    klu depa tu advance kan credit ..
    dipanggil apa tu

    ReplyDelete
  4. Kikiki, ada ke orang yg asyik advance jer… untung untung… boleh gulung tikar celcom kalau ramai pelanggan mcm ni :)

    ReplyDelete
  5. lama tak jenguk blog Atie..

    ReplyDelete
  6. hihi, nak advance bole ye :)

    ReplyDelete
  7. mambuhung. hihihihihi. kelakar :D

    ReplyDelete
  8. hahahahaha betoi ke celcom jawab cenggini :p

    ReplyDelete
  9. boleh lak celcom cakap camtu ... heheheee

    ReplyDelete
  10. Hahaha... biar betul Celcom leh balas cenggitu.... bahasa Sabah lagi tu... ;D

    ReplyDelete
  11. lama dh tak minta sejak pakai line...

    ReplyDelete
  12. jarang nk advance la..

    *akak, kan tak pernah2 dibuat dek org konsert akhir dibawa ke minggu depan.. itu yg dorng cba buat kelainan kot. hihi

    ReplyDelete
  13. gelak jugaklah wpun kurang paham sket..maklumlah lama tak bercelcom...heheh

    ReplyDelete
  14. celcom ada service advance ni ek.. tak tau la pulak

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..