Wednesday, 18 June 2014

Idea Mulai Kering-Kontang

AssaLamualaikum
Idea mulai kering-kontang. Jenuh berfikir nak tulis tentang apa! ada hati nak jadi penulis tegar. Kihkih! Bila idea banyak datang, rajin lah buat draf. 
Sekali tiada idea singgah, fuh! letih memikir. Haha!
So, senyum-senyum je lah ya bila tiada idea. Cobaan bagi blogger picisan seperti aku. Blogger suam-suam kuku. Yang penting semangat nak berceloteh tetap ada! Haha! Sekian.
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. Kalau sy kalau blurr tu bkn xde idea tpi sbb byk dan tak tahu nk tulis yg mana satu...

    ReplyDelete
  2. atie ni takde idea ke mood holiday dah mari??heheee

    zee ngaku memang takde idea kalo nak apdet citer lenlain..tu yang asyik up citer aktiviti kitaorang jer..

    ReplyDelete
  3. Betul atie..time kering kontang...x tau apa nak tulis..kaksura selalu camtu..:)

    ReplyDelete
  4. Nrl lagi selalu camtu... hehe
    Atie ni mood holiday dah ni... :)

    ReplyDelete
  5. jangan ktk senyum sorang-sorang..ada org pikir lain kelak..kikikiii..

    ReplyDelete
  6. kena simpan stok gambar banyak2 kalau kita jadi blogger ni...
    bila kekeringan idea, senang..belek2 gambar, Insya Allah akan dtg idea nya nak tulis apa :)

    ReplyDelete
  7. Sama lah kita tu kak..tapi kalau dapat hang out dengan blogger sabahan ne..kompom membuak2 bah semangat mau menaip..kikiki

    ReplyDelete
  8. Hanya mampu tersenyum.. hee :D

    ReplyDelete
  9. betullah . yg ptg semangat mesti ada ...

    ReplyDelete
  10. sy tak idea nk nulos, up entry msak2 je kak.hihi..

    ReplyDelete
  11. hihi...kalaulah idea tu boleh ditarik keluar macam ATM machine kan?

    ReplyDelete
  12. hihihi... sama cam atie... kekadang memang xde idea lansung nak tulis ape... nak tulis, tapi xde idea... memang sangat menyeksa jiwa dan raga.. hihi

    ReplyDelete
  13. biasalah tu kak atie...kdg2 bila dh xda idea mmg kering kontang la otak..kdg2 tu byk pulak idea kan..hihi

    ReplyDelete
  14. betullah Atie....kekadang tu mmg tak de idea sungguh...kering kontang.....Rupanya bukan senang nak jadi blogger tegar yek Atie hehe

    ReplyDelete
  15. Setakat ni belum pulak kekeringan idea. Biasanya terlebih-lebih idea mencurah-curah siap dengan halilintar. Ada sebablah tu kenapa idea tak datang. Mesti ada something else yang lebih excited tengah menunggu :)

    ReplyDelete
  16. akak kumpul idea masa balik semenanjung nie kak. nt cite kt kami2 pulak hikhikhik

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..