Saturday, 7 June 2014

Update Status ???

AssaLamualaikum
Gambar yang memberi kesedaran buat kita. Mungkin ada yang kita terlupa. 
Mungkin ada yang alpa termasuk diri aku sendiri. Sekadar perkongsian. 
Tak salah update apa-apa status, cuma biar berpada-pada dan beringat.
Facebook : IKRAM 
Moga Allah sentiasa memberkati dalam setiap apa yang kita lakukan.
Selamat berhujung minggu. 
Selamat menghabiskan masa bersama keluarga tersayang.
*Korang buat apa hari ini?*
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. betul update status yg wajib dan utama dulu

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu atie...itulah yg paling penting buat diri sendiri kita selalu terlupa..:)

    ReplyDelete
  3. hari ni sy kerja atie walaupun kelepasan am..nti[ptg projek melepak kt rumah je la kot..nama je annivesary..:)

    sama2 mengingatkan..teknologi mmg ada pro kontra

    ReplyDelete
  4. Betul tu.. kadang benda yg lebih perlu kita lupa nak dahulu kan.. apa pun thanks mengingatkan :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part-2-pulau-banding-di.html

    ReplyDelete
  5. Selamat berujung minggu Atie.. update yg perlu aje kan..

    ReplyDelete
  6. Selamat berhujung minggu atiey.......'status' penting yang mesti kita updata hari2 kan :)

    ReplyDelete
  7. selamat berhujung minggu ... berpada - pada lah .

    ReplyDelete
  8. Selamat berhujung minggu Atie. Sama2lah kita beringat. Zaman skrg susah nak dipercaya.

    ReplyDelete
  9. Yang wajib jangan lupa, tapi saya memang tak suka update status merapu kat facebook. huhu.

    ReplyDelete
  10. aida skang ni jarang update status fb. sebab da boring!
    just baca je update terkini kawan-kawan.

    ReplyDelete
  11. Ada kebenarannya.. Update kalau ble benda2 yang berfaedah..

    ReplyDelete
  12. Salam. Maaf sis satu minggu menghilang. Baru je habis minggu orientasi dan Isnin start kelas. Semuanya okay kat sini :) Wah background pun dah tukar blog sis,comel :)
    Perkongsian yang bagus. Bila jumpa sesiapa tny 'iman apa khabar?' =DD

    ReplyDelete
  13. in shaa Allah..
    **akak, nasi ayam tu versi saya yang tak berapa nak ghajin.hahaha.
    **pandai2 adjust rasa erkk

    ReplyDelete
  14. renungan buat semua...
    nice sharing...

    ReplyDelete
  15. ingatan bersama buat kita kak :)

    hari minggu dulu jenjalan kl je. bawak mama dengan ank2 sedara meronda :D

    ReplyDelete
  16. Renungan bersama... ada tika diri kita sendiri pun alpa... Tq for sharing... :)

    ReplyDelete
  17. nice sharing atie..hehehe... =)

    ReplyDelete
  18. bagus sharing ni... pepagi time subuh updated doa dulu yer...ngeee

    ReplyDelete
  19. Kalau x tahan sgt baru post kat fb. Agak agak dah ok delete balik. Sekadar nak release stress je.

    ReplyDelete
  20. hehehe..niesa sekarang kalau org yg update bnda pelik2 niesa unfollow je..senang.. XD

    ReplyDelete
  21. Memang terasa kena hempuk dengan ais kepala ni Atie hehe.....
    Terima kasih kerana mengingatkan insan yg selalu alpa ni Atie...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..