Monday, 16 June 2014

Meeting Dengan User..

AssaLamualaikum
Isnin yang agak mendebarkan. Haha! maklum kejap lagi nak meeting dengan ketua-ketua unit Hospital. Termasuk Pengarah pun ada sekali. Adoi! harap-harap semuanya berjalan lancar. Jangan plak masa ni nak cari salah antara satu sama lain. Pengalaman sebelum ni, selalu jadi. Haha! sabar sahaja menghadapi karenah pengguna di sini. Dah lali. Dah paham! Nak menjawab sesuatu isu tu yang malas sikit. Nak kena susun ayat, nak kena jaga percakapan. Tak pasal-pasal aku "ter ayu" sekejap. Kihkih!
Bos aku saja tau! plan awal nak meeting 24hb. Tapi sebab aku cuti masa tu depa saja awal kan meeting. Adoi! nak juga ada muka aku. Nak kena suruh menjawab lah tu! Haha! bos siap perli " amboi nak lari dari meeting ker?" Bukan sengaja lah, memang dah plan nak cuti sejak tahun lepas lagi. Opss! dah panjang bebelan. I pergi meeting dulu no, petang sikit baru jalan-jalan ke rumah kalian. Jumpa lagi!
WasSALam^_^

21 comments:

  1. hope semuanya ok2 saje meeting nanti...

    ReplyDelete
  2. Jenuhlah duduk dlm bilik mesyuarat Atie...

    ReplyDelete
  3. selamat bermiting...akak klu dlm miting, hp x lekang dr tgn...bos miting kat dpn, akak miting dgn group..hahaha...

    ReplyDelete
  4. Selamat bermeeting, Atie.. :)

    ReplyDelete
  5. sempat lagi hapdet ye kak atie..selamat menyusun ayattt..heee.. :D

    ReplyDelete
  6. Hihi...selamat bermeeting...mesti kecut perut kalau dpt bos cerewet...

    ReplyDelete
  7. Selamat menjawab soalan meeting Atie eheh :)
    Akak pun macam tu .. part nak jawab menjawab ni yg malas ni.. selalunya akak cakap Noted.. boleh lah camtu :)

    ReplyDelete
  8. perghh nak kena akak ada gak ke?mesti akak ni timbalan ketua pengarah ni :D

    ReplyDelete
  9. jum kita meeting ini petang Atie..opis SB dekat je..kat dapur tu haa...kikiki...

    ReplyDelete
  10. jawab elok-elok na..ahrm ahem skit hehe..eh nak cuti ? holiday..

    ReplyDelete
  11. Kiter pula akn bermesyuarat esok...

    ReplyDelete
  12. Kiter pula akn bermesyuarat esok...

    ReplyDelete
  13. bos mmg camtu kot ... heheheee .

    ReplyDelete
  14. Orang penting ni nampaknya. Kalau nak meeting wajib ada Atie ni.

    ReplyDelete
  15. Hehehe...meeting tak formal best la. Kalau yang formal u rak sukaaaaaa

    ReplyDelete
  16. Selamat ber meeting Atie..semoga semua jawapan dapat diberikan dengan bernas!heheee..mesti berdebar tu..rileks ye..

    ReplyDelete
  17. Staff kesayangan akak nie hihihi

    ReplyDelete
  18. Macamana meeting? Ok ke tidak? Boss katanya sure confident kan hehe...
    Tu maksudnya boss bagi kepercayaan sepenuhnya tu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..