Sunday, 1 June 2014

Frozen - Let It Go!

AssaLamualaikum
Pa'e suka sangat lagu ini. So, abadikan di sini. 
Kalau dia dengar lagu ni terus lah dia menyanyi sama. Gelak jak aku perhati.
Selamat berhujung minggu! 
Marilah menyanyi sama-sama. Haha!
WasSalam^_^

17 comments:

  1. Bunda tak pernah tengok pun frozen ni...tapi bunda banyak dengar dari mereka2 yang pernah tengok cerita ni best juga ...terutama kpd kanak2..
    Kena tengok jugak ni nanti..

    ReplyDelete
  2. Pa'e pun dah kena demam frozen…. boleh la geng dgn budak bertiga kat rumah ni :)

    ReplyDelete
  3. Assalam..

    sama la ngan Nabila..anak sedara yg rambut merah tu...

    dorg 3 beradik klu x sekolah..pagi sampai malam tgk dvd Frozen tu..skrg dah stop sbb dvd player dah rosak..

    yg paling kelakar,

    selimut tampung seriobu pon boleyy wat lilit2 konon tu baju gaun princess...hahahah

    ReplyDelete
  4. x tgk tgk pon lagi.ramai yg ckpbest.ada anak syok la melayan ni kan :)

    ReplyDelete
  5. PANDAI DIA MENYANYI LAGU INGGERIS..

    ReplyDelete
  6. pai'e ada kawanlah...anak kak anim yang kecil tu pun berhantu dengan lagu ni walaupun sebutan inggerisnya bukan betul sangat..

    ReplyDelete
  7. sama la anak kita pun berhantu jgk huhuu..daya tarikan yg kuat

    ReplyDelete
  8. Atie, Iris dah menghapal lagu ni..hahahaa

    ReplyDelete
  9. Mak budak pun minat gak... Hehe

    ReplyDelete
  10. anak buah nur pun suke lagu nie...bile dia nyanyi bunyi lagu tue ade,tapi sebutan dia sorang je yg tahu..hihi..

    ReplyDelete
  11. uwais pun suka tapi ceritanya dia tak layan hikhikhik

    ReplyDelete
  12. Aleesya pun suka. tapi tak pandai nak ikut bait bait senikata tu

    ReplyDelete
  13. ramai jugak budak2 suka lagu ni..kdg2 yg klakanya nyanyi ikut pelat dorg smpai niesa pn xpaham..ehe

    ReplyDelete
  14. anak noe dah siap hafal lagu ni.. atie

    ReplyDelete
  15. Si TLBD bukan main suka lagi cite Frozen ni...sekali tengok hari tu mmg best cite dia...

    ReplyDelete
  16. saya suka lagu Let It Go ni sebab mesej lagu ni yang positif, untuk kita capai cita2 kita...:-)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..