Wednesday, 11 June 2014

Mendung, sejuk+ Ngantuk!

Assalamualaikum
Ngantuk! tolong! haha! cuaca mendung dan kelam. Mata pun dah nak start Zzzzzz. Tak kenyang pun sebab tak lunch. Hanya makan sebiji Tart Telur & minum Milky Tea. 
Itu saja nak habaq. Sekian! hahaha. 
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. sini kat kch panas banget la Atie..

    ReplyDelete
  2. baru ingat nak pi bancuh milky tea :) rasa sama la kita duk nguaaa :p

    ReplyDelete
  3. kat sini panas gilerrrr..nasib dlm opis sejukk...

    ReplyDelete
  4. tue la dia kan tp cini panas terik

    ReplyDelete
  5. yup skrg sngt la panas kan...wpun panas mata ni sngt2 la mengntok =(

    ReplyDelete
  6. Atie tahan ye perut tak isi nasi

    ReplyDelete
  7. ngantuk ker atie...jom tido weyyy kat sini dah kul 8.30mlm nie...anak2 br jer tido..mak pun tak lamo lagi ngulor lah jugak..heheh...pie buat kopi gie...baru fresh sket..

    ReplyDelete
  8. Pergi kacau nescafe panas satu Atie .. hilang mengantuk tu ehe :)

    ReplyDelete
  9. pergilah tidor . dah mengantuk sangat tuh . jgn kena sergah boss udah ler ... heheheee

    ReplyDelete
  10. kak ni tak dan nak mengantuk atie. banyaknya kerja yang menunggu disiapkan..huhu

    ReplyDelete
  11. eksaited sekejap... sbb terbaca: MENGANDUNG, sejuk + ngantuk! Hahahah....

    ReplyDelete
  12. PERKHABARAN DITERIMA.. SEKIAN.. :)

    ReplyDelete
  13. Sejuk kat sana... Kat sini panas.. nak keluar tengahari terasa bahangnya...

    ReplyDelete
  14. sini cuaca xmenentu..niesa baru jak sembuh demam..hukhuk..

    ReplyDelete
  15. hehehe...biasala kalau sejuk sejuk ni Nampak bantal je

    ReplyDelete
  16. ni pun tgh ngntuk gak nih... huhu

    ReplyDelete
  17. Tu ngantuk bukan sebab kenyanglah kalau gitu....ngantuk sebab lapar hehe...Nape tak makan? Diet yeh....

    ReplyDelete
  18. Hujan dpt mkn megi asam laksa sedapppppp. Kenapa bukan kari? Sebab xsukak kari hikhikhik

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..