Thursday, 21 May 2015

Bukan Kehendak-NYA

Petang semua. 
Sekadar berkongsi rasa ralat dihati. Sepatutnya encik suami sampai dari Sibu ke Lahad Datu petang ini. Oleh kerana flight nya kena delay terpaksalah dia balik besok. Dah sebulan lebih tak jumpa. Betul-betul menguji kesabaran bila berdua sahaja dengan abang Pae ni. Allah belum berkehendak untuk kita berjumpa hari ini. Apa pun moga perjalanan mu di permudahkan oleh Allah esok. Jumpa nanti. Bye!

13 comments:

  1. moga dipermudahkan perjalanan suami Atie...

    ReplyDelete
  2. Owh.. pjj... Moga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  3. Semoga semuanya dipermudahkan...aamiin

    ReplyDelete
  4. Pjj hanya hati yang cekal seperti atiey aje dapat berjuang..kalau yan memang angkat bendera putih awal2

    ReplyDelete
  5. Pasti ada hikmahnya..in sya Allah..moga Allah beri kemudahan..

    ReplyDelete
  6. salam atie ..
    kata orang sabar itu pahit tp hasilnya manis ..
    moga dgn kesabaran .. kuling akan sampai juga nanti

    ReplyDelete
  7. Aduh.. when u are counting hours, and tetiba kena delay lagi.. hati mana la yang tak gundah. Hope u guys have fun time get together soon :D

    ReplyDelete
  8. Assalam atie,
    alaaaaaaaaaa
    emo la iols baca entry ni
    iosl sensitip bab2 anak2 & suami isteri ni
    uols tabah k
    moga semuanya baik2 sahaja
    AMIN

    ReplyDelete
  9. Lamanya, sebulan lebih. Saya faham sangat.

    ReplyDelete
  10. rinduu tak tertanggung ya...hihi

    ReplyDelete
  11. Dugaan ya. Moga tabah menghadapinya. InsyaAllah kerja lain dimudahkan buat atie

    ReplyDelete
  12. Alahai siannya....okje dpt bayangkan bagaimana rindunya seorang isteri tu.
    Tp berbunga jugak hati tu Atie sebab dah tau esok pasti jumpakan.....Semoga selamat semuanya yer....

    ReplyDelete
  13. Takpa, Atie. Apa yang penting akhirnya dapat berjumpa! Hari ni atau esok, tak kisahlah janji suami sampai dengan selamatnya ke pangkuan kita *_*

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..