Wednesday, 20 May 2015

Random picture Pa'e - 15

AssaLamualaikum
Koleksi gambar tumpis lagi. Macam dah lama tak ber random picture ni. Hehe! Si abang Pa'e sampai naik bosan bila suruh dia bergaya. Haha. Bukan apa, semenjak PJJ ni selalu lah en Kuling suruh send gambar dia kat Whatapps tu. Hari-hari kalau boleh. Tak campur video call lagi. Rindu lah konon.
Terbaru. Tengoklah tu, yang ni memang bagi kerjasama masa nak ambil gambar dia:)
senyuman anak bujang Ibu. hehe!
Ustaz Irshad a.k.a abang Pa'e. Mak Lang dia belikan baju melayu sepasang semua ni RM8 sahaja. 
Murahkan? tengah sale! Mak uda di Selangor tanya, sempena apa ni pakai baju kuning menyala? aku kata sempena perlantikkan Raja Kapoor. Haha! gelak pakcik-pakcik dia:)

Hari ini abang Pa'e ku = 5 tahun 3 bulan 2 hari.
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi.. sory hr nie bz skit baru masuk keja
    hehe

    ReplyDelete
  2. gambar baju kuning tu mcam raja2 melayu lahh

    ReplyDelete
  3. assalam atie,ialah suami atie tentunya rindu sangat sbab tu nk tengok wajah anak hari2.Anak ni cepat membesar sekejap aje dah remaja ...rugi kalau tak dapat melihat mereka membesar kelak.
    pandai sungguh pae bergaya ya....macam2 gelagat.

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum Atie. Selamat pagi. Dah besar yer pa'e. Dah bujang dah... Semoga menjadi anak yang bijak dan soleh buat ibu :)

    ReplyDelete
  5. Atie oklah anak depan mata walau masa kerja adalah rindu kan tapi balik dah jumpa. Tapi abah Pa'e jauh nak balik tiap hari itu yg rindu..

    ReplyDelete
  6. cantik gigi abg pae...kecik2.

    :-))

    ReplyDelete
  7. murah betul rm8. ade masa diorg nak layan bergambar tp selalunya buat muka mcm2 sbb xnak layan. hihihi

    ReplyDelete
  8. makin handsome abg Pa'e ni... comel baju kuning tu...

    ReplyDelete
  9. pandai bergaya abg Pae yek....

    alahai baju kunin dr kopiah sampai ke seluar... tp murahnyer rm8...baju budak pun kt psr jupem rm8 dpt tshirt selai

    ReplyDelete
  10. hensem abg pae pakai baju kuning..mana beli murahnya la hai

    ReplyDelete
  11. Assalam atie,
    he3
    kuningnya 'putera' uols he3

    ReplyDelete
  12. Murahnya baju... manisnya senyuman

    ReplyDelete
  13. manis senyuman abg pa'e ni... murahhhnya baju tu rm8 je.. untunglah. kat JB ni tak dapat dah harga tu. paling murah pun kalau baju melau sepasang rm15..

    ReplyDelete
  14. Kuningnya kalah raja
    Rm8 murahnyyyyaa..dik

    ReplyDelete
  15. Alolo...gambar tu sure jadi pengubat rindu baba tu.....gambar mamanya mana? Hihi...
    Yelah kalau Rm8 henggit mmg murah tu

    ReplyDelete
  16. Hello Abang Pa'e.
    Hensom nya....

    ReplyDelete
  17. Sempena perlantikan Raja Kapoor! Hahaha! Murahnya baju 'diraja' sepasang RM8!

    ReplyDelete
  18. bila berjauhan , gambarlah pengubat rindu ...

    ReplyDelete
  19. ha ha ha comel si tumpis itu berbaju kuning diraja :)
    kalau ada pertabalan mana2 sultan da boleh join dah hi hi hi...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..