Monday, 11 May 2015

Mood Blur Lagi...

Salam Isnin
Mood blur lah. Hehe! tak tau nak tulis tentang apa. So, main tukar-tukar background lah kita ya. Dalam bulan ini macam dah tiga empat kali tukar background blog. Mencari yang sesuai dimataku. Nak suruh orang design kan masih tercari-cari nak deal dengan siapa. Nantilah suatu hari mungkin akan tempah dari orang yang mahir tentang blog dan segala macam design.
*Letih*Ngantuk*Lesu*Tak bermaya
Bye, WassaLam

22 comments:

  1. Salam Isnin Atiy, akak pun mmg jenis suka tukar backgorund... kjp jer letak kat blog terus tukar... All the best atiy...

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi..
    hihi..dulu nieyl pun cm akk jugak..asyik tukar background..
    header...sbb nak carik yg sesuai ngan diri ini...
    last² dapat jugak yg sesuai.. :)

    ReplyDelete
  3. CANTIK BACK GROUND BARU TU...

    ReplyDelete
  4. Samalah atiey. nak ubah wajah blog tp belum jumpa yg sesuai lg .. hehe

    ReplyDelete
  5. Jalur2 pulak background ye atie..
    Monday blues..
    Awal minggu dah blues ye atie :)

    ReplyDelete
  6. asalamualikum atiey....rehat lah dulu atiey...
    :-))..akak pun angan2 nak tukar cat rumah blog..tapi tak tahu caranya

    ReplyDelete
  7. background baru ok je ni...cantik gak...moga blur atie segera berakhir hehehe

    ReplyDelete
  8. Eh, ada tukar background ke Atie? Alaa... saya tak perasanlah sebab asyik betul melayan perasaan. Hahaha...

    Kalau nak design yang ohsem panggillah kita. Harus hari ni suruh buat, esok lenyap terus blog ni dari radar alam maya. Macam tikus membaiki labu gitu. Hehehe...

    Moga mood yang blur tu akan cepat berlalu pergi. Tak syok tau kalau lama-lama menyepi :)

    ReplyDelete
  9. Ala Atie.. kalau macam kakak ni bukan tengok background ke header ke.
    Buka blog org semua kakak terus tuju entrinya..

    ReplyDelete
  10. adoi blue pun sempat lagi taip entry..hehe says drama madam kak zakie..bukak blog terus tuju entry..tak sempat belek background atiey dah tukar ke.hehe

    ReplyDelete
  11. Selamat bekerja...hehe
    Saya pun suka jugak tukar-tukar. Best sebenarnya mencari idea sambil men survey2 blog orang..

    ReplyDelete
  12. assalam atie...harap mood blur atie tak kan berterusan...

    ReplyDelete
  13. tak de mood ber blogging ni, tak boleh di biarkan lama lama...
    serius..
    nanti mmg bersawang blog!
    hahaha

    ReplyDelete
  14. kalau hero bongsu acik cuti lama..memang tu le kerja dia atiey..tukar2 background blog mak nya.

    ReplyDelete
  15. As'salam atie.. salam isnin.. ayuh atie bsemangat lah.. bang pa'e duk wakpe tu

    ReplyDelete
  16. salam atie ..
    klu masih blur adjust ke auto focus jer ..
    hehe

    ReplyDelete
  17. nak design blog pun kena ada mood yang sangatttt baik hihihihihi

    ReplyDelete
  18. Assalam atie,
    he3
    iols pun pakai hentam design sendiri sajork

    ReplyDelete
  19. rasanya dah 3 jenis background kot ... carilah sampai jumpa yg sesuai dgn jiwa ...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..