Friday, 1 May 2015

Selamat Hari Pekerja 2015

AssaLamualaikum
Selamat bercuti semua. Selamat Hari Pekerja 2015. Hari untuk berehat dan melepaskan kepenatan di office. Khas buat semua kengkawan blog, tak kira lah yang bekerja ataupun tidak. Kita semua sama, masing-masing ada peranan dalam kehidupan seharian masing-masing. Tetap juga bekerja namanyakan? :
Google
Hargai setiap sumbangan kita tak kiralah dalam apapun bidang. Semoga kita semua boleh menjadi pekerja yang ikhlas dan berdedikasi. Rezeki pun berkat.
Tema Hari Pekerja 2015 "Pekerja Sihat Produktiviti Meningkat".
Sekian,

13 comments:

  1. Selamat Hari Pekerja...untuk Atie dan kawan2 semua

    ReplyDelete
  2. selamat hari perkerja atie..hari kitalh tu..kitakan kerjaxrenti.

    ReplyDelete
  3. Selamat hari pekerja buat atie dan semua...

    ReplyDelete
  4. salam atie ..
    selamat hari pekerja utk atie sama ..
    tk kemana sangat. wife tk ada sbb gi india ..
    tk blh nak konvoi ikut kwn2 cuti ni ..
    cuma ,, esok nk ajak anak2 berjalan ,
    mungkin overnite kt mana2

    ReplyDelete
  5. :-)) selamat hari pkerja atiey....

    ReplyDelete
  6. saya tak rasa nikmat cuti panjang ni sebab dah selalu sangat cuti..he..he..

    ReplyDelete
  7. Selamat hari pekrja kak atie..

    ReplyDelete
  8. selamat hari pekerja atie . saya dok hadap lappy n tv je hari ini ... heeee

    ReplyDelete
  9. selamat hari pekerja atie...

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti atie,selamat hari pekerja ...

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti dari aida...
    aida keje walaupun cuti hari buruh hu hu hu...
    overtime gamak nyerrrr :)

    ReplyDelete
  12. Selamat bercuti kak atie yusof sekeluarga.. =)

    ReplyDelete
  13. Kalaulah masa Hari Pekerja ni kita dapat rileks puas-puas, alangkah bestnya. Tapi being mak-mak merangkap pekerja makan gaji ni, memang takdalah istilah rehat puas-puaskan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..