Tuesday, 26 May 2015

Super Duper Busy- kekonon!

AssaLamualaikum
Hai semua! ayat klise. Haha! sorry ya kengkawan, tak dapat menjenguk teratak korang dua tiga hari ini. Macam busy lah pula. Minggu ini memang agak stress. Berlambak task menanti. Nasib baik encik Kuling tengah bercuti sekarang, dapatlah beliau tengok-tengokkan si tumpis tu. Dia pun sejak babah balik cuti ni, Ibunya tak dipandang sangat. Berkepit sahaja dengan babahnya. Pantang encik kuling hilang dari pandangan sibuk dia tanya " mana babah Ibu"? hehe. Biarlah dia bermanja. Kang bila encik Kuling habis cuti, berkepit plak dengan Ibu.
Jumpa lagi. Bye!

17 comments:

  1. Wah..Atie sudah kembali.
    Dah rindew la...
    Tak apalah..mana yang lebih penting, baik di dahulukan.

    ReplyDelete
  2. Pa'e pun tahu ibu sibuk
    Biarlah berkepit dgn babah sementara babah cuti.

    ReplyDelete
  3. sementara babah cuti,bermanja dengan babah la ye..takpe lepas ni dengan ibu pula

    ReplyDelete
  4. Biarlah dia bermanja dgn encik kuling atie. Sian si tumpis. Jgn stress2 tau. Hehe...

    ReplyDelete
  5. ohh sy pun busy jugak ni..busy la sangat kan.hahaha..

    nasiblah babah balik teman anak bujang ye..biarkan mereka bermanja2an atiey..

    ReplyDelete
  6. Take your time. Dahulukan mana yg penting.

    ReplyDelete
  7. assalam atie....sesekali jumpa babah dia biarlah dia sepuas2nya bermanja....cian dia .

    ReplyDelete
  8. sama lah kita..hari ni baru sempat menjengah blog kekawan

    ReplyDelete
  9. Biasalah Atie.....org bekerja .....mmglah bizi.
    Seronoklah si Pae tu babah dia ada. Eleh mama dia pun seronok jugakkan sebenarnya hihi

    ReplyDelete
  10. Assalam atie,
    ish3
    iols ni kalo baca bab2 pa'e tu memang terasa sangat emo hokeyh
    pa'e mesti rindu sangat dengan babah dia kan3

    ReplyDelete
  11. 2 minggu aida tak bw...
    ni hah baru berkesempatan.
    masing-masing sibuk dgn tugas kan :)

    ReplyDelete
  12. masa utk bermanja tu ... semoga dipermudahkan ...

    ReplyDelete
  13. Oh, padanlah waktu-waktu ini tak nampak sangat Atie 'ziarah menziarahi' *_* Sibuk rupanya dia...

    Biarlah dia bermanja dengan babahnya. Biar babah rasa tak dapat lari ke mana bila anak nak berkepit dengannya. Nanti-nanti, kita take overlah balik tugasan menjaga anak tu *_*

    ReplyDelete
  14. kesian kan tengok anak PJJ ni. kita yang sayu sebak T___T

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..