Monday, 11 May 2015

Ohh Teh Tarik!

Salam Semua
Siapa suka minum teh tarik?? Mesti ramai yang suka kan. Kalau aku, teh tarik memang salah satu peberet aku. Kalau pergi kedai mamak mesti minum teh tarik. Kalau dirumah plak en Kuling tukang buatkan teh tarik, puan isteri tinggal minum. Haha! (bertuah punya isteri). 
Kaitan teh tarik dan berat badan plak :
Facebook : Kevin Zahri
Bila terbaca info diatas, terus terfikir cukup kah aku nak minum setengah gelas teh tarik sahaja? haha! adoi nafsu. Macam mana tu??
WasSsaLam^_^

21 comments:

  1. sy selalu kalo tek tarik minum kalo breakfast kat mamak je. kat rumah xminum. so seminggu sekali je selalunya tp skrg ni tgh diet dah 2 bulan xminum manis..huhu

    ReplyDelete
  2. Suka! minum panas2 yg berbuih2 tuh..perghh hihi..rasa nak tambah lg segelas

    ReplyDelete
  3. Kat sini panggil M'sian Pulled Tea... memang itu yg saya order.... hahhaa, mmg sodap!
    Kalau kat rumah, bila ada tetamu datang baru buat teh tarik... Hari2 biasa jarang buat...

    ReplyDelete
  4. teh tarik ni gunakn susu pekat manis xberapa baik utk kshtn tu..

    ReplyDelete
  5. setengah gelas ney cukup iya..mok sik sekali order 2 gelas sorang..hahahaa

    ReplyDelete
  6. salam atie ..
    aby suka teh O jer ..
    kurang gemar yg bersusula ..

    ReplyDelete
  7. jarang minum teh susu...yan lebih suka milo
    :-))

    ReplyDelete
  8. sesekali layan teh tarik tapi lebih suka teh o panas-panas....

    ReplyDelete
  9. kakak suka juga teh tarik tapi dah berumor ni memang tak boleh nak abiskan segelas ,biasanya kongsi dengan anak atau suami .

    ReplyDelete
  10. alahai..camno ni saya pun hantu teh tarik ni!patut la saiz pinggang ku makin membesar!!!huhu...

    ReplyDelete
  11. akak minum teh tarik tp jarang2 sgt kadang sebulan sekali pun payah... kadang2 kalu tingin akak ngendeng edy punya je.... kalu nk oder secawan utk akak sendiri mmg tak...

    pasni kene kurangkan lah... tp kan atie bkn gemuk pun

    ReplyDelete
  12. minum air kosong ja takda kalori atiey.haha..sy jarang minum teh tarik,pastu klu setahun sekali kena memang heaven.hehe..

    ReplyDelete
  13. dulu suka tp skrg ni klu minum sakit kepala

    ReplyDelete
  14. mmg faveret ni atie...secawan tu pun rasa tak puas...ni nk suruh minum setengah gelas...hehehe...sanggup demuk lg...hehehe

    ReplyDelete
  15. erkkkk terus tercekik baca statment tu

    ai is tak mampuuuuuu bahahahahaha

    ReplyDelete
  16. Saya lagi suka teh ais.. haha.. teh tarik jarang nak minum.. panas..kalau air suam kosong ok je minun banyak2

    ReplyDelete
  17. Tak suka sangat minuman yang bersusu
    tapi layan teh tarik ni sekali sekalaa, best jugak

    ReplyDelete
  18. Angkat tangan tinggi-tinggi!

    Saya pun suka. Setiap pagi mesti pekena teh tarik tapi itu yang 3-in-1 ler.... Kalau tidak, terasa tak indah pulak hidup ni.

    Alah, senanglah kalau cam tu! Setengah gelas sekali minum, 2x sehari samalah macam minum segelas seharikan. Hehehe!

    ReplyDelete
  19. Assalam atie,
    patutla iols tak kuruih2 :P

    ReplyDelete
  20. saya klu teringin , buat juga teh tarik ni ... bersepah air atas laintai ... heee

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..