Wednesday, 13 May 2015

Kad Hari Ibu Pertama dari Pa'e

Salam Pagi Rabu
Cepat sangat masa berlalu.
Kad Hari Ibu pertama dalam hidupku. 
Walaupun tak seberapa, aku amat menghargainya. TQ my son.
Aku abadikan disini. 
Moga suatu hari dia akan lihat kad pertama yang dibuatnya untukku.
TQ Allah! sebab beri aku peluang menjadi seorang Ibu.
Akan ku juga amanahmu sebaik mungkin!
WasSaLam^_^

30 comments:

  1. Pa'e....pandainya buat kad...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam kenal je syalinda ni... ada kah ex BPM di KKM.

      Delete
  2. Subhanallah. Terharunya.
    Kalau saya dapat kad dari anak, especially hasil tangan dia sendiri, memang rasa terharu sangat.

    ReplyDelete
  3. Huhuhuhu..nak tumpang terharu jugak
    sweet pa'e ni...mata aunty masuk bawang

    ReplyDelete
  4. Atie nak tanya staff Hospital Lahad Datu ke? Hujung minggu akak kena pergi Hospital Lahad Datu checking data. Boleh lah jumpa

    ReplyDelete
  5. kad tu lak kak simpan dlm stu kotak khas.. ehhe

    ReplyDelete
  6. hehe..so kreatif gitu!terasa diri dihargai lak kan atie?

    ReplyDelete
  7. Terharukan bila dapat sesuatu daripada anak. Bercampur baur emosi. Apa yang penting, hidung sudah semestinya kembang kuncup menahan rasa syahdu :)

    Anak saya tahun ni tak cukup duit lagi nak belikan Mommy hadiah dan baru nak print out kad tetiba ink printer pulak habis. Dapat kelecops muah haha pipi kiri kanan jerk!

    ReplyDelete
  8. wah...seronoknya bila dapat kad dari anak-anak walaupun tak semahal mana tapi ingatan tu yang mahal...

    ReplyDelete
  9. wah bestnya atie dpt kad ya, kaknoor dpt kek je jadi lah kan ingatan anak2

    ReplyDelete
  10. assalam atie,dah pandai pae buat kad untuk ibu ya....memanglah terharu apatah lagi dengan anak sekecil dia...

    ReplyDelete
  11. lahai...sweetnya abg pae ni...

    ReplyDelete
  12. Suwiittnya Pa'e..aida pon hari tu dapat jugak kad..Aqil kaler sendiri..terharu gak ..hehe..Happy Mothers Day ATie..

    ReplyDelete
  13. Salam atie..wah penuh kekreatifan ni abg pa'e..pandainya...samalah kita dpt kad pertama dlm idup..ihihih

    ReplyDelete
  14. bestnya dpt kad hari ibu. sy tnya kasyah die takde buat pape ke utk hari ibu kat sekolah. die kate takde..huwarghhh sedih ai..hehe.

    ReplyDelete
  15. wahhh dapat kad pertama...jadi kenangan ni...kena simpan...

    ReplyDelete
  16. Siapa bereben lagi tu Atie:)
    Jadi kenangan sampai bila-bila.

    ReplyDelete
  17. yan dapat ucapan je dari anak ...alhamdulilah pandai pae buat kad :-))...berasa bangga dan terharu..

    ReplyDelete
  18. alala...sweetnyer....pae...nieeeee....:)

    ReplyDelete
  19. nilai sentimental nya tu, amat bernilai.

    ReplyDelete
  20. Sgt2 bernilai pemberian abg pa'e tu buat ibunya...terharu kan...macam SA jugak...sgt2 terharu...

    ReplyDelete
  21. Terharu rsenya bile dpt ucapan dr ank.. aduh bestnya atie kan.. saly belom pernah terima ..sob2

    ReplyDelete
  22. alolo sweet..mmg benda2 camni yg simple pun boleh buat habuk masuk mata kan atiey..

    ReplyDelete
  23. Assalam atie,
    waaaaaaaaaa
    sonoknya abang pa'ie bagi kad
    iols tak sabor nak tunggu my boboboy besor he3
    motip nak kad jugaks he3

    ReplyDelete
  24. entah merasa ke idak sis dpt dr anak ... heeee

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..