Tuesday, 12 May 2015

Family Day 2014- Sandakan-2. Dinner Di Sabah Hotel

AssaLamualaikum
Selepas tengok buaya di Taman Buaya Sandakan, kami terus ke Sabah Hotel untuk urusan chek in dan bermalam disini. Semua urusan pembayaran company yang taja. Kami tinggal masuk. Haha!Dapat nombor bilik 216 betul-betul menghadap kolam renang. Cantik. Petangnya terus plan mandi-mandi. En Kuling dan abang Pa'e jak lah yang mandi. Berendam sakan.
Ibu ni tak sanggup nak jadi dugung. Kihkih.
View dari bilik kami:)
Tayang topi sponsor ;)
Makan-makan. Banyak sangat lauk sampai tak habis
Sesi bermain game. Tiup tisu masuk sampai masuk kotak. Bos besar pun join.
Geng tumpis wanita. Haha!
Bersama team. Baju Hijau & seluar oren tu bos besar dari HQ, KL. Sporting habis.
Bersama Lady Bos yang baik sangat:)
Majlis makan malam yang meriah, santai dan happening. Diselang seli dengan karaoke (bos pun nyanyi. Siap menari Sumazau. Haha). Cabutan bertuah pun ada. Dapatlah aku Slow Cooker, Khind. Seronok sangat. Abang Pa'e lagi-lagi seronoknya dapat geng dengan anak-anak staff yang lain. Mengeratkan silaturrahim antara sesam kami. Tunggu Family Day 2015 plak:)
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. atiey ..tumpis tu apa maknanya :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yan..utk tau maksud tumpis boleh baca sini http://atieyusoffamily.blogspot.com/2013/12/tentang-tumpis.html

      Delete
  2. hehehe...tiup tisu...bes la dapat boss sporting...wah...tahniah dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  3. Kalau dah kata family day mestilah meriah sebab semua bawa family masing-masing. Makan sedap-sedap ada acara yg membuat semua gembira. Seronok kan Atie:)

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak der family day. Harap dari group family day jer lah. Minggu ni ker Sunway Lagoon ☺☺

    ReplyDelete
  5. seronoknya....bab tiup tisu tu tentunya meriah jadinya kan atie...

    ReplyDelete
  6. bestnyaaaaa lagi best sebab ditaja kan hihihihi. seronok bercuti ada family

    ReplyDelete
  7. tahun ni tak tau lagi family day kat mana jabatan buat,, sebelum ni tak pernah miss,, rasa seronok je bersilaturrahim antara staff,,

    ReplyDelete
  8. Bestnya... Bos pun sporting. Mestila meriah. Seronoklah pa'e. Hehe...

    ReplyDelete
  9. bila semua sporting , majlis jadi lagi happening . bab mkn tu yg best ... hehehee

    ReplyDelete
  10. Awalnya buat family day..bestla kan kalau hadiri family day ni..mcm2 yang dibuat meriahnya tu yang paling diingati..

    ReplyDelete
  11. Family day amat bagus utk mengeratkan ukhwah sesama rakan sekerja. Sekolah saya pula akan adakan family day pada awal jun nanti.

    Taman Buaya Sandakan.. rindu pula tempat tu.. kali terakhir ke sana tahun 2002, tentu banyak perubahannya.. Kalau ke sandakan saya sering ke taman jalil alip dan sepilok.

    ReplyDelete
  12. Anak saudara saya cadangkan buat family gathering dengan bermain bowling di Ipoh Parade.

    Teringin nak join tapi kondisi ibu_suri buatkan saya hanya jadi pemerhati...

    ReplyDelete
  13. Best nya bila company buat family day camni. Semua free..hihi..

    ReplyDelete
  14. Wah...meriahnya
    Tempat pun cantik

    ReplyDelete
  15. Ahah, saya baru jerk nak tanya apa maksudnya tumpis tu! Dari mula masuk blog ni dah terangkat-angkat kening nak tahu maksud tapi selalu jerk terlepas komen. Rupanya dah ada yang tanya! Kena buka buku sejarah bloglah ya kalau nak tau *_*

    Tiup tisu sampai masuk kotak... berjaya ke? Serius tension....

    ReplyDelete
  16. Waa..bestnya family day. Rindu pla mau family day macam ni :-)

    ReplyDelete
  17. Assalam atie,
    Bestnya ber-family day :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..