Monday, 23 September 2013

::Bermain-main Dengan SEO...

Assalamualaikum
Dapat idea nak buat N3 ni sebab terbaca di blog MAMA MIA. Laju tangan menekan link untuk melihat berapa SEO blog yang tak seberapa ini. Haha! perasan glamer konon mana tau angka SEO tinggi. Haha! Check punya check dapat peratus seperti  dibawah :)


Boleh lah melebihi 36%. Nak jadi blog SEO yang baik kena capai 80%. Kena tingkatkan lagi. Cuma yang hairan Madam Nuff jarang plak nak menyinggah di blog Ibu Pa'e ni. Haha! kesian mungkin blog ku terlalu old fashion. Apa pun aku tetap gembira dengan kedatangan kawan-kawan blogger ke sini. Yang penting dapat berkenalan sesama kita walaupun tak bersua muka. Sayang kamu, kamu & kamu sangat! 
Korang sebahagian dari duniaku sekarang :)

Korang boleh juga check SEO di SINI.
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. haha..cik nor punya lbh 2 dari atie...38% jer..lbh kurang sama jer..:)

    ReplyDelete
  2. Oklah tuh..janji kita capai apa matlamat kite berblog kan..nanti nak check jugaklah atie..

    ReplyDelete
  3. Assalam.. Nak gi check jugak lah.. Terima kasih kerana sharing link... >_<

    ReplyDelete
  4. Xbole nak view sbb browse dr hp... Nnt nk tgk jugak la ;)

    ReplyDelete
  5. Aku baru check tadi..dapat 57% jak..hehe..lately ni memang tak aktif berblog..ikut mood.. :)

    ReplyDelete
  6. tak pernah check la plk...nk kena check jgk la...hehe...thanks for the link =)

    ReplyDelete
  7. Tak pernah check lagi atiey...pasni check jugalah konon...thanks sharing link

    ReplyDelete
  8. blog kak zu lagilah sendu..dah jarang jarang ada cerita baru...nak check SEO lagilah seram sejuk..

    ReplyDelete
  9. salam Atie.....

    yan pun sama......segan pula kan....?

    ReplyDelete
  10. Alahai lebih kurang je Atie blog Atie ngan OKje hehe

    ReplyDelete
  11. sama la kita atie..hadoiii nak kena usaha lagi ni..

    ReplyDelete
  12. Kakak rasa dah baiklah tu Atie kalau nak banding dgn kakak - zero tak ada itu semua..

    ReplyDelete
  13. wahh tinggi la tu kak.. usaha lagi.. cikna support akak selalu.. ;)

    ReplyDelete
  14. blog noe tepat2 80%..betul ke tu atau salah pandang?? ish..

    ReplyDelete
  15. ok lah bah tu aTie..yg penting happy bah kan menulis..:)

    ReplyDelete
  16. Hehe takper la... blog ATie ni meriah kan selalu ada orang ziarah.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..