Thursday, 5 September 2013

::Persediaan Sambutan Merdeka Raya 2013...

AssaLamualaikum
Unit kami di pertanggungjawabkan menyediakan back drop untuk sambutan Merdeka Raya Hospital. So, sejak semalam memang bertungkus-lumus membantu apa yang patut. 
Persediaan last-last minit sebab budjet lambat keluar. Huhu!
Semalam juga angkut budak kecik tu sekali datang opis. 
Riuh lah dia kt opis ni sementara ibu membantu.
Gambar semalam
Gambar pagi ini. Simple.
                       Balik rumah dalam pukul 11:40pm. Nasib baik budak tumpis tu tak tidur lagi, kalau tidak memang tak larat nak dukung turun tangga hospital. Mudah-mudahan majlis hari ini berjalan lancar. Next week kena prepare sambutan raya untuk Unit kami pula (walaupun dah habis syawal). Memang agak sibuk dan memenatkan tapi bila melihat hasilnya boleh tersenyum. :)
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. wah kreatif.... mesti meriah :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya Dan kreatif.... hilang sikit rasa sakit pesakit kat situ Atie ;)

    ReplyDelete
  3. Semoga majlis berjln dgn lancar !

    ReplyDelete
  4. seronoknya ada sambutan ye..
    agak2 ade nyanyi lagu wawasan 2020 tak ? hehhee

    ReplyDelete
  5. wow......jelas kemeriahannya.....

    ReplyDelete
  6. dengar pun memang meriah sangat...

    ReplyDelete
  7. Baru gantung-gantung pun dah nampak meriahnya
    Itulah agaknya Pa'e tak tidur dia pun seronok juga.

    ReplyDelete
  8. wahhh...meriah2...lewat jugak si Pa'e ni tidur ye kak..

    ReplyDelete
  9. ooo...merdeka raya hospital. mesti meriah ramai2 tu

    ReplyDelete
  10. tgk2 gantung2 tu dh nampak kemeriahan hihi

    ReplyDelete
  11. warna warni gitu.. mesti meriah.. bestnya sambut merdeka..

    ReplyDelete
  12. Wahh semoga majlis ni berjalan lancar n meriah ye Atie!!

    ReplyDelete
  13. Semangat Merdeka Raya ni Atie...hehe...
    Tak sia2 ada staff hospital yg rajin ni!hehe

    ReplyDelete
  14. seronoknyer atie dua2 sambutan gitu..takperlah penat sikit, nanti bila sambutan mesti puas ati kan..

    ReplyDelete
  15. Abang Pa'e confirm seronok menolong ibu.

    ReplyDelete
  16. pau hati jg kan aTie walaupun rasa penat sikit..

    ReplyDelete
  17. wah..terbaik le. kita yg kerja swasta ni tak de la sampai gitu sekali. hias ala kadar je.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..