Saturday, 28 September 2013

::Santai Pa'e diHujung Minggu...

AssaLamualaikum
Happy weekend semua! Korang buat apa hari ini? 
Seperti biasa aktiviti weekend ku melayan karenah budak tumpis ni. 
Tumpis dua hari ini menjadi raja ku. Haha!
Habiskan hujung minggu dengan keluarga tersayang. 
Kualiti masa amat penting. Gunakan sebaik mungkin:)
WasSaLam^_^

15 comments:

  1. selamat berhujung minggu atie :-)

    ReplyDelete
  2. niesa kijeee...huhu...selamat berhujung minggu kak atie! untung la budak tumpis jadi raja 2 hari ye..hihi..

    ReplyDelete
  3. bestnya Sabtu cuti..saya kerjaa..sedih..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Happy weekend Atiey...mesti Pa'e happy dapat bersama ibu sepanjang hari.. :)
    Aktiviti hari ni nak p amik daddy Qis kat Airport..hehe..

    ReplyDelete
  5. pae ni suka gigit kuku gak ye?aiman kan dh berapa taun takpernah servis kuku tusemua dia gigit sendiri..adoi la..:)

    ReplyDelete
  6. Hujung minggu ni je lah ada masa lebih untuk keluarga atiey....gunakan sebaik2nya masa tu kan...:D

    ReplyDelete
  7. JJ cuti tapi papa nyer kerja pulak hari ni, so I pun lepak kat umah jer la ngan JJ malas nak keluar tanpa papa nyer hihihi. Have a nice weekend:)

    ReplyDelete
  8. d rmh jak aTie..layan bdk2 d rmh..hehe..

    aTie sy tag aTie join segmen..jg mere ya..

    ReplyDelete
  9. seronok Pa'e dapat jadi raja... saya kena outstation hujung minggu ni.. tinggal anak2 dgn abahnya... huwaaa :(

    ReplyDelete
  10. Hepy weekend Atie, akak pun duduk rumah juga, masa nilah nak mengemas dan membasuh baju ;)

    ReplyDelete
  11. salam hujung minggu atie ..
    dapat luangkan masa dengan anak kan

    ReplyDelete
  12. okla ada jugak yg nak dilayan.. seronok pa'e.. hehe..

    ReplyDelete
  13. begitulahkan bila kita bekerja, hujung minggu mesti kena manfaat tuk keluarga sebaik mungkin...

    ReplyDelete
  14. best la pae ye masa ibu cuti..

    ReplyDelete
  15. macam biasalah Atie, OKje ni....merayap hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..