Monday, 23 September 2013

::Irshad 3 Tahun 7 Bulan...

AssaLamualaikum
Menghilangkan ngantuk petang ini. Melihat gambar-gambar budak tumpis ni. Tak sedar dah 3 tahun 6 bulan. Tak tahan bila sekarang ni dia dah pandai minta baby. Siap kata "Ibu, beli kan bah abg Pa'e baby". Kekadang juga dia bertanya 'ada baby kah dalam puyut Ibu?. Hahaha! adoi! Gelak jak dengar. Kesian pun ada.
Bak kata Ummu Aidan & Arissa mudah-mudahan aku dijangkiti virus (mengandung). Entah bila virus itu akan mengjangkiti Hehe! Masih menantikan saat itu. Agar budak tumpis ini ada teman bermain. Usaha & Doa tak putus-putus:)
WasSALam^_^

16 comments:

  1. Kesian Pa'e Kak.. belikan la bah dia baby 1.. Haha :D

    ReplyDelete
  2. nama pae irshad rupanya..sama dengan nama sepupunya aiman..klulah baby boleh dibeli dikedai runcit snglah pae,hehe..

    ReplyDelete
  3. soalan yg sama anak2 duk tanya... bila baby dalam perut ummi nak besar? adoi, sabar aje la... nampak sgt perut ummi dah buncit :)
    Insya Allah Atie, moge cepat2 virus tu berjangkit... amin amin amin!

    ReplyDelete
  4. insya'allah atie...moga2 melekat jugak lepas ni..kesian abg pa'e nak kawan..

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah ada nnt 2 kawan pae

    ReplyDelete
  6. in shaa allah Atie...moga ada rezekinya yaa...untuk si tumpis ensem tu teman bermain..hehhehee

    ReplyDelete
  7. InshaAllah, doa Dan usaha byk2 Atie adalah rezeki tu ;)

    ReplyDelete
  8. hehehe...usaha hingga jaya Atie...pasti berhasil...insyaAllah

    ReplyDelete
  9. inshaAllah kak.. suatu hari nanti.. pa'e pun dah tak sabar nak jd abang ye.. hehe..

    ReplyDelete
  10. In Shaa Allah aTie..ada tu..:)
    comel bah si Pa'e sebut puyut tu hehhe

    ReplyDelete
  11. mudah mudahan .. Allah swt perkenankan permintaan pa'e tu ..

    ReplyDelete
  12. insyaallah, nanti akan ada rezeki... usaha dan berdoa ye :)

    ReplyDelete
  13. Keep on making doa atie..buatsembahnyang hajat sebelum masuknya subur..inshaallah doa yg mustajab..amalkan jgk makan habbatus sauda..atie n asben

    ReplyDelete
  14. Moga Atie terkena virus mengandung....Insyaallah...Rezeki Allahkan....ada yg senang nak lekat, ada yg susah....

    ReplyDelete
  15. I lepak kat ur blog ni dengan JJ on my lap, dia nampak gambar abang Pa'e kat atas ni terus "uuwhhh wuuuu" hahaha JJ gedik.

    Amin amin amin, moga ada rezeki soonest :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..