Friday, 13 September 2013

::Gotong Royong 5S...

AssaLamualaikum
Salam Jumaat kengkawan. Hari ni opis kami sekali lagi buat gotong-royong 5S. 
Ntah bila nak habis 5S ni. Penat betul! Belum lagi ISO nya. Adui! pening kepala.
Lihatlah opis yang berterabur:)
Hari ni bersihkan pejabat, esok gotong-royong perdana plak (tengok rajin ke tak nak turun)
Memang penat, tak suka tapi kena libatkan diri juga.Haha!
Apapun moga lepas ni opis akan lebih bersih, kemas & teratur.
Happy working semua!
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. Wah gotong royong..ok jgk tuh atie..takyah buat kerja opis..heheh..penatlah kang...tp bila tgk ofis dah cantik nanti mesti hepi..:)

    ReplyDelete
  2. wah,5s..
    ofis anna pon nak start dah ni..
    waaa.. x sukaa

    ReplyDelete
  3. bl opis kemas n teratur nk keja pon best

    ReplyDelete
  4. gotong royong ramai2 best kak.. hehe..

    salam Jumaat.. ;)

    ReplyDelete
  5. assalam atie..kalau semuanya rajin tak pe atie..puas hati

    ReplyDelete
  6. Nak aura baru dlm office tu Atie. Bila semua tersusun rapi rasa selesa dan ceria nak kerja..

    ReplyDelete
  7. kalau byk dokumen memng kena selalu 5S la nampaknya atie

    ReplyDelete
  8. bagus..amalan yg mulia. mai gotong royong bersih office akak sekali boleh?

    ReplyDelete
  9. 5s ni kalo buat gotong royong reramai memang best dapat pulak group yang memang seronokkan...

    ReplyDelete
  10. dulu memang kena amal 5s kat tempat kerja lama. tempat kerja baru ni lupa lak nak aplikasi kan. hehhehee

    ReplyDelete
  11. 5S? Amboi, mcm nama telefon, haha... Allah, tak b'terabur mana sangat pun office tu, kemas sket2 je...haha... ;p

    ReplyDelete
  12. selamat bergotong royong aTie..
    lepas susun2 jadi cantik opis..jd semangat mau keja kan aTie..:)

    ReplyDelete
  13. Atie... nape kosong je.... letaklah model sebagai penyeri hehe

    ReplyDelete
  14. huhu..kuih raya pon dok ada atas meja lagi..hihihi..Selamat bergotong royong Atie..

    ReplyDelete
  15. tempat keje lama dulu selalu 5s. tp opis skrg. maid bos yg dok 5s selalu. hahaha

    ReplyDelete
  16. 5s ni mmg bagus..tp tu la naik semput jadinya.haha

    ReplyDelete
  17. memang penat kak 5s ni, opis saya pun skang duk kalut 5s juga.. pening kpala kak..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..