Wednesday, 18 September 2013

::Poster Print-Photo Book Malaysia...

AssaLamualaikum
Minat nak buat photo book meluap-luap. Selalu juga terbaca N3 kawan-kawan yang buat photo book ni. Memang cantik. 
So, Sabtu lepas member sepejabat ada bagi kupon yang boleh beli poster print 
di Photo Book Malaysia. 
Dapat kupon terus cari gambar-gambar yang elok sikit, terus buat. 
Petang sabtu tu terus hantar ke web mereka. Isnin petang tengok status dah dihantar ke Sabah menggunakan GDEX Express. Memang cepat.
Memang puas hatilah dengan hasilnya. Harga pun selepas diskaun dapatlah RM27 sahaja untuk 3 poster print siza A3. Sekarang dok mencari bingkai untuk diabadikan. Untuk kawan-kawan yang berminat, bolehlah rajin-rajin lawat web GROUPON Malaysia. Selalu dorang buat promosi untuk photo book & poster print. Tak rugi punya:)
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. teringin wat pbook tp xreti hu3

    ReplyDelete
  2. dh lama nk buat tp tak terbuat2 lagi..ntilah kumpul gambar2 cantik dulu..:)

    ReplyDelete
  3. bestnya... boleh simpan kenangan.. sweet memory.. ;)

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyaa..gambar semua cantik2..suka tengok...

    ReplyDelete
  5. Groupon mmg selalu buat offer photo book ni, kdg2 murah giler RM50++ lebih jer... tp jaa x penah beli lagi. jaa hnya pernah beli tiket ke A famosa jer... murah!

    ReplyDelete
  6. Cantik...aku dari dulu nak buat tapi tak terbuat2..amik gambar rajin tapi cucinye malas.. :D

    ReplyDelete
  7. cantik....
    saya pun selalu order photobook dari company yg sama... mmg cepat jer sampai... terkini baru siap 10 photobook gara2 semua kupon dah nak expired.... tapi mmg puas hati bila tgk hasilnya :)

    ReplyDelete
  8. best jgk nampak buat photobook gini tie..gambar dlm folder berlambak2 dah naik muntah bila nak cari..huhuh

    ReplyDelete
  9. Salam singgah bls.. n follo :-)
    Itu la, saya pun dh lamangidam nak buat ni, tp tak sempat2 nk pilih gambar..huu.menarik kan..murah pun murah..

    ReplyDelete
  10. Tulah selalu baca photo book kekawankan Atie
    Yang Atie punya tu buku ke hanya poster je?
    Teringin gak nak mencuba!

    ReplyDelete
  11. psst...comelah gambar pengantin baru tu yg pompuan hehe

    ReplyDelete
  12. kalau nak buat ni kena la godek godek moment yg sweet. punya la banyak gambo kan..kan..

    ReplyDelete
  13. cantiknya aTie dlm pic tu..yg pic kahwin tu..mcm bukan aTie owh..lawa

    ReplyDelete
  14. cantiknya aTie dlm pic tu..yg pic kahwin tu..mcm bukan aTie owh..lawa

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... Cantek gmbar2nya :-)
    Boleh cuba tengok kat website ini
    www.facebook.com/mastablockposter
    www.mastablockposter.com

    Saya provide service mencetak blok poster bersaiz besar

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..