Tuesday, 24 September 2013

::Lawak Petang 11...

AssaLamualaikum
Tak perlu seksi untuk jadi Ratu. Tak perlu mendedahkan aurat untuk tarik perhatian. 
Tak perlu semua itu, kita tetap RATU. Hehe!
picture: FB
I'm RATU for may beloved Pa'e @ Irshad.
Kamu..kamu & kamu juga RATU pada anak-anak semua. Betul tak? :)
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. Ibu.. Ibu engkaulah ratu hati ku... Wkakaka :D

    ReplyDelete
  2. hihi...ratu segala ratu tuh... ^_^

    ReplyDelete
  3. Yup betul..ratu di hati anak2 kita..^^

    ReplyDelete
  4. Mak, mama, ibu, mamy... adalah Ratu hati ;)

    ReplyDelete
  5. Ibu, memang tiada pengganti selainmu ibu.

    ReplyDelete
  6. hehehe.. betul tu kak.. ratu selamanya kan..

    ReplyDelete
  7. fae nak jadi beloved ratu for my future children hehehe

    ReplyDelete
  8. RATU .. satu jodul sheila Majid tuh ..
    semoga jadi ratu dihati pa'e tu

    ReplyDelete
  9. Ratu kepada anak anak adalah paling mulia diantara ratukan Atie ...hehe Bertuanya kita!

    ReplyDelete
  10. Heheh remind me of my niece suka nyanyi lagu ni untuk mami dia, suka buka mulut luas2 sampai puting jatuh, kat umah takper la, ni dalam kereta sambil tengok pemandangan kepala ke luar tingkap.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..