24.9.13

::Lawak Petang 11...

AssaLamualaikum
Tak perlu seksi untuk jadi Ratu. Tak perlu mendedahkan aurat untuk tarik perhatian. 
Tak perlu semua itu, kita tetap RATU. Hehe!
picture: FB
I'm RATU for may beloved Pa'e @ Irshad.
Kamu..kamu & kamu juga RATU pada anak-anak semua. Betul tak? :)
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. Ibu.. Ibu engkaulah ratu hati ku... Wkakaka :D

    ReplyDelete
  2. hihi...ratu segala ratu tuh... ^_^

    ReplyDelete
  3. Yup betul..ratu di hati anak2 kita..^^

    ReplyDelete
  4. betul betul betul :)

    ReplyDelete
  5. Mak, mama, ibu, mamy... adalah Ratu hati ;)

    ReplyDelete
  6. Ibu, memang tiada pengganti selainmu ibu.

    ReplyDelete
  7. hehehe.. betul tu kak.. ratu selamanya kan..

    ReplyDelete
  8. betul tu. setuju sgt2....

    ReplyDelete
  9. fae nak jadi beloved ratu for my future children hehehe

    ReplyDelete
  10. RATU .. satu jodul sheila Majid tuh ..
    semoga jadi ratu dihati pa'e tu

    ReplyDelete
  11. yup betul tu setuju2 !

    ReplyDelete
  12. Ratu kepada anak anak adalah paling mulia diantara ratukan Atie ...hehe Bertuanya kita!

    ReplyDelete
  13. Heheh remind me of my niece suka nyanyi lagu ni untuk mami dia, suka buka mulut luas2 sampai puting jatuh, kat umah takper la, ni dalam kereta sambil tengok pemandangan kepala ke luar tingkap.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..