Thursday, 4 July 2013

::Bila Tablet ditangan...

AssaLamualaikum
Keletah Pa'e bila main game di tablet. Tengoklah gayanya tu. Sampai tak mahu bagi orang lain pegang. Isk! kedekut juga anak Ibu ni. Haha!
Entah game apa yang dia main tu. Pandai je tekan-tekan. Ibu ni pun tak paham. Kawan tu dok tengok je lah. Takde peluang nak main game.
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. baguslah Atie....Pa'ie pandai jaga barang tu hehe

    ReplyDelete
  2. sama mcm iman tak boleh org usik. Tp aman je budak2 kalau dpt mengadap benda ni,

    ReplyDelete
  3. budak2 zaman la ni mcm tu ler !

    ReplyDelete
  4. budak2 sekarang klu hadap tu mmg tak peduli orang dh.hehe

    ReplyDelete
  5. budak2 sekarang lebih expert dari kita ni.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Bkn kedekut tp jaga amanah he3

    ReplyDelete
  7. budak kecik pon da pandai..hok aloh. ^^

    ReplyDelete
  8. budak2 skang ni advance betol dgn gadget2 ni kan...sorry kak lama xsinggah sini...hope akak n anak sihat2 jer yer

    ReplyDelete
  9. sama je kat rumah ni kalau anak2 dapat tablet.. sorang tu dapat hp mama dia.. lepas tu dah tak peduli org lain... LOL..

    ReplyDelete
  10. hahaha... budak2 memang... Saya kecik2 dulu kedekut, besar2 pemurah ;p

    ReplyDelete
  11. tanda2 awal org akan jadi bijak

    ReplyDelete
  12. oo.. kede jugak kamu yer. sian kawan tu

    ReplyDelete
  13. cumil bahtengok bdk2 ni bemain2 kan aTie..
    sama la gaya mcm yusuf tu kalo tepegang jak tab.mana mau kasi pinjam kwn hehe

    ReplyDelete
  14. same la ngan anak sy. anak sy siap pesan esok ibu jgn bw ipad pegi keje tau. kadang kadang tu sampai kena sorok sbb x mau dia leka dok main benda tu je. habis jd cam belacan kalau bior kat deme je.

    ReplyDelete
  15. Pa'e jenis anak yg sayangkan barang dia. Kalau sekolah kelak tak ada masalah hilang pensil bagai Atie. Tak macam anak kakak tiap-tiap hari kena bawa pensil baru mula-mula tadika dulu.

    ReplyDelete
  16. Anak2 zaman sekarang atiey, kalau bab2 game, kadang2 dorang lagi lebih terror dari kita...huhu

    ReplyDelete
  17. alahai happynya dia dapat main tab dengan sepupu2 semua..hihihi

    ReplyDelete
  18. apo lagi. ajarlah update entri.hehehe

    ReplyDelete
  19. amboi...bukan main lg ngadap tablet...kedekut lak tu..hehehe

    ReplyDelete
  20. sebijik mcm aliya...klu pegang hset ummi die ni mmg payah nak lepas lah...game lah yg die suke...pastu send mesej kat org;p

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..