Friday, 19 July 2013

::Renungan Jumaat 29...

AssaLamualaikum
Salam Jumaat. Salam Ramadhan ke-10.
picture : FB
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. Renungan yang penuh bermakna dan mendalam..terima kasih Atie!

    ReplyDelete
  2. Moga atie masih d beri kekuatan untuk meneruskan ibadat puasa

    ReplyDelete
  3. salam atie..
    inshaallah kita saling memaafkan agar jiwa tenang tuk hadapi ramadhan tuh..:)

    ReplyDelete
  4. Saling maaf memaafkan kerana kita sama-sama hamba Allah yg kerdil

    ReplyDelete
  5. salam jumaat&salam ramadhan # 10 atie

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum atie,
    utk ke sabah periuk ajaib tu harga RM175.
    maaf kesilapan aida tak consider sabah & sarawak.
    terlupa nak kira utk ke sana.
    because first round aida marketing kat blog semua yg minat is from semenanjung :-)
    maaf.
    utk tebus kesilapan aida tu, if atie beli 3 atau lebih set, aida bagi RM168 je 1 set. takde kos pos pun.
    atie share dgn frens and families la.
    the best offer aida beri. seolah-olah atie gi beli kat kedai. yg ni dpt terus ke depan pintu :-) free delivery.

    berminat kan?
    setiap set tu nanti ada percuma 1 buku resepi dan dvd beberapa masakan.
    if order before 31 july, ada extra 1 lagi buku resepi dan dvd untuk membuat kek dan biskut raya :-)
    ni takde if beli luar time ni.
    special...

    nanti komen segera kat blog aida ye if berminat.
    in shaa Allah aida beri yg terbaeeekk...

    ReplyDelete
  7. Salam jumaat atiey....sama2lah kita bermaafan di bulan yang mulia ini...:D

    ReplyDelete
  8. Assalam
    Sama2 menghayati Ramadhan

    ReplyDelete
  9. saling memaafkan..

    Salam Jumaat kak.. ;)

    ReplyDelete
  10. terima kasih sebab berkongsi renungan ni :)

    ReplyDelete
  11. Saling beermaafan antara kita...memaafkan itu lebih indah..

    ReplyDelete
  12. saling bermaafan diantara kita..:)

    ReplyDelete
  13. saling memaafan sesama kita

    psst..
    jom try rasa rempah masak hitam
    mana tau membuka selera puasa ni,
    atau tuk raya nnt..
    tq

    ReplyDelete
  14. saling bermaafan sesama manusia ;)

    salam ramadhan kak :)

    ReplyDelete
  15. salam atie...saling bermaafan..biasanya time raya jer..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..