Monday, 1 July 2013

::BBQ Opis...

AssaLamualaikum
Sekali lagi opis kami buat makan-makan. Kali ni kami buat BBQ di luar pada 26/06/13. Tiada tema bagai. Just panggang-panggang bak kata kawan-kawan. Hehe. Semua terlibat dan telah diberi tugas masing-masing. Ada yang masak, ada yang buat air dan ada yang menyediakan transport untuk mengangkat segala barang-barang yang diperlukan.
Kiranya kami buat ni untuk perpisahan dengan office mate yang berbaju hijau diatas. 
EN SALIM akan bertukar kerja ke tempat lain. Lepas makan-makan, ada juga sesi karaoke. Yang lelaki je terlibat. Kami ni hanya duduk memerhati. Kang hujan turun plak kalau kami yang nyanyi. Haha. Tak lama lagi ramadhan menjelang, aktiviti begini pasti tiada lagi. Kalau ada pun, kena tunggu selepas raya lagi lah gamaknya. Akan dipenuhi dengan amal ibadah pula. InsyaAllah! Makan kenyang, penat tapi amat menyeronokkan.
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. Bestnya Atie...bukan senang nak ada company yg buat mcmnie tau..untung Atie.. :D

    ReplyDelete
  2. wahh..menariknya makanan tuh semua..

    ReplyDelete
  3. baguih la ada permuafakatan kat ofis tu... ;)

    ReplyDelete
  4. salam atie...
    syoknya dapat makan2 cam gini..bbq tu..
    kalo kat opis zee ni,bos asyik la dok belanja pizza..hehe

    ReplyDelete
  5. Bestnye BBQ. Masa sy pindah dari LD dulu pun ada juga wat makan2. Meriah jugaklah

    ReplyDelete
  6. Tak pernah buat BBQ ni Atie...best jugakkan kalau ada geng yg sekepala dan buat mcm ni!

    ReplyDelete
  7. wah bestnyer... kalau dapt ber BBQ memang best. boleh erat kan hubungan.

    ReplyDelete
  8. bestnya BBQ...lama tak buat hehe..ada potluck lagi best

    ReplyDelete
  9. Bestnya buat bbq camni...seronok makan beramai2...

    ReplyDelete
  10. sedapnya bbq..meraikan kwn yg bakal brpisah buat bbq mmg best..:)

    ReplyDelete
  11. En. Salim mesti terharu dalam kegembiraan masa itu.
    Kalau nak buat lagi kena tunggu Rayalah Atie

    ReplyDelete
  12. wah seronoknya kalau bab makan makan ni kan...ambik kat gelanggang badminton lagi...

    makanan pun semuanya sdap sedap belaka..

    mana abang Pa"e tak nmpak pun

    ReplyDelete
  13. sonoknya bbq.. kt opis kite ade 2 kerat je.. xberbaloi nak bbq.. hhehehe

    ReplyDelete
  14. wah bestnye BBQ..nampak meriah jer tu...

    ReplyDelete
  15. semua makanan tu Nampak sedap... best dapat bbq ramai2 :)

    ReplyDelete
  16. sedapnya.. x sabo anna pon nak adakan bbq jumaat ni.. :)

    ReplyDelete
  17. uiii meriahnyaa...sedap2 belaka la makanannya

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..