Wednesday, 24 July 2013

::Lagi Hadiah Dari ACIK....TQ!

AssaLamualaikum
Rezeki bulan Ramadhan. Sekali lagi dapat hadiah dari ACIK nun jauh dari Perak nun. TQ bebanyak Acik! Sayang Acik. Comel-comel belaka hadiahnya. Dapat hadiah ni sebab sekali lagi menjadi pengomen tegar. Sesiapa belum follow ACIK, jom lah terjah BLOG beliau:)
Terima kasih bebanyak pada teman-teman blogger yang sudi mengirimkan pelbagai hadiah dari Bumi Semenanjung sana. Kekadang kesian juga, susah payah korang pos. Takutnya tak sampai. Tapi alhamdulillah setakat ni memang sampai jua ketangan ku. Cuma sedikit lambat. Maklum kena merentasi Laut Cina Selatan gitu! hehe. Apapun sayang korang! :)
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. comel comelnya keychain... owl tu cute sangat.. :) untung atie dapat adiah comel ye.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. singgah ptg
    waa..bestnye..lme m3h x dpt hadiah dr geng blogger..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah.. tahniah.. berbahagialah ada insan yang sudi memberi...

      Delete
  3. bestkan dpt hadiah walaupun hadiah kecik je.

    ReplyDelete
  4. comey2nya keychain tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. bestnya....tahniah2...syok kan dpt hadiah nak lak dr kawan seberang laut

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. Bestnya dpt hadiah dr rakan blogger..

    ReplyDelete
  7. Berbaloi juga ye jd pngomen tegar.
    Cntik present tu

    ReplyDelete
  8. yeaaayyy.
    anna pon dapat hadiah yang sama jugak dari acik..
    acik memang the best kan..

    ReplyDelete
  9. Wahh comellnya key chain ni..Tahniah Atie!

    ReplyDelete
  10. best kan dpt hadiah dr rakan blogger..:)

    ReplyDelete
  11. Banyak tu Atie......rezeki bulan Ramadhan

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..