Sunday, 21 July 2013

::Keyword Pilihan #6...

AssaLamualaikum
Dah lama tak sharing tentang keyword diblog tak seberapa ini. Ada juga yang buat rujukan disini, dah kira OK lah kan. Sepanjang minggu lalu inilah yang dicari:
"Resepi sayap ayam panggang Sabah" ni dah memang keyword popular disini. InsyaAllah akan aku tanyakan pada yang tahu tentang resepi ni. Sebab sebenarnya aku takde share resepi, just cerita makan sayap ayam. Mungkin ramai yang nak cuba kan? :)
Selamat berhujung minggu!
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. amboi keywords kebanyakannya pasal makan2...hihi

    ReplyDelete
  2. keyword pasal ayam panggang..:)

    ReplyDelete
  3. bagus tie bila keyword sll muncul kat google..cuma mungkin leh tanpa info cam lokasi ngan resepi kalau ade..mesti leh dpt lebih trafik lg inshaallah

    ReplyDelete
  4. kena buat la n3 pasal Resepi sayap ayam panggang Sabah tu...

    ReplyDelete
  5. ooo mmg wujud resepi tu ye.. kena buat cepat2 kak ramai nk tau.. ;)

    ReplyDelete
  6. Cuba carik sayap ayam panggang kt bazar ramadan nnti ...

    ReplyDelete
  7. Waaa... yah bila ada resepi In pun nak try kalau berkesempatan :D

    ReplyDelete
  8. wah, terbaiklah..
    semua menu ada :)

    ReplyDelete
  9. selamat pg&salam ramadhan # 13 atie..
    nanti jgn lupe share resepi sayap ayam panggang sabah ye

    ReplyDelete
  10. iyer..... chic wing sabah mmg terbaekkkk

    ReplyDelete
  11. Kakak rasa bulan ramadhan memang banyak keyword utk resepi yg org carilah Atie.

    ReplyDelete
  12. nakkkkkkk resepi tue. bunyi macam sedap je

    ReplyDelete
  13. Semalam masa makan sayap panggang OKje teringat Atie...hehe

    ReplyDelete
  14. Rasanya mesti sedap kan..kalau pandai buat,boleh masak sendiri..hihihi

    ReplyDelete
  15. ramai yng mencari pasal makanan time ramadhan ni kan aTie..;)

    ReplyDelete
  16. Gamaknya kena share resipi tu... heheh

    ReplyDelete
  17. Nasi lalap ada jgk.. Hahaha. Tebaik.. :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..