Monday, 22 July 2013

::Suka Suki Abg Pa'e...

AssaLamualaikum
Ya Allah! Lemau semacam hari ini. Lagi lambat bersiaran. Idea pun kejap ada, kejap tiada. Haha! Tak konsisten langsung. Sabor je lah.. Terima lah gambar abg Pa'e sebagai 'cover' bila empunya diri kekeringan idea. Haha! 
sibuk nak jadi bunny
kusyuk tengok kartun!
Sekarang suka sangat dia tidur lewat. Boleh tengok TV sorang-sorang. 
Ibu dah tertido dia masih layan kartun. Tapi dah pandai, bila nak tido dia akan matikan TV then terus tido peluk Ibu:)
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. cute la topi tuu..meh aunty linda pinjamm..hehehehe

    ReplyDelete
  2. nasib pandai tutup tv.. kalau tak tv yg tengok pa'e.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Memang suka suki Pa'e bila pakai topi tu.. comey jer :D

    ReplyDelete
  4. pandai lah dia.. kalau haikal.. nak kita temankan dia tengok tv.. tapi kalau kita tak nak dia ikut je masuk bilik tido.. heheh sbb takot kena tinggal sorang.. :D

    ReplyDelete
  5. comey la topi dier..boleh pinjam tak??hehe

    ReplyDelete
  6. abam pa'e nak jadi bunny ye? alorr comel lah budak ni :)

    ReplyDelete
  7. Tidur lambat tengok TV tapi pandai matikan TV...mmg pandailah abg Pa'e ni!

    ReplyDelete
  8. Bunny yg comel hehehe..
    semangat abg pa'e tgk tv yer..sanggup berjaga mlm..tak susahkan ibu gitu..ttp tv sendiri

    ReplyDelete
  9. singgah ptg..haha..naseb ade abg pa`e kan leh gak buat entri..

    ReplyDelete
  10. Hehe comel n manja serta bijak gitu

    ReplyDelete
  11. berani pula Pa'e tgk tv sorang2.. kalau Irfan penakut, jgn harap nak layan tv sensorang..

    ReplyDelete
  12. Anak2 kecil dan kartun mmg tak boleh dipisahkan dan jgn dipisahkan.Anak saudara pun mcm tu jugak asyik layan channel kartun kt astro

    ReplyDelete
  13. comelnya pa'e.. haha. lagi2 pakai topi bunny tu..hehe

    ReplyDelete
  14. Hensem lah abg pa`e...hehe..berani yer..macam nie lah hero

    ReplyDelete
  15. Hensem lah abg pa`e...hehe..berani yer..macam nie lah hero

    ReplyDelete
  16. abg pa'e bujang yang hensem..hehehe..

    ReplyDelete
  17. comel la abg pa'e..hihih
    jom kesini tengok keputusan..
    KEPUTUSAN? http://annamariana1989.blogspot.com/2013/07/kad-raya-keputusan.html

    ReplyDelete
  18. COmelnya Pa'ie!!makin hensem anak bujang sornag ni..hihi

    ReplyDelete
  19. bagus la jugak dia off tv tue. dari tv yg tgk akak dgn dia tido hihihi

    ReplyDelete
  20. cumelnya bah terus peluk mamanya..bijak anak aTie ni bah..:)

    ReplyDelete
  21. Alo... comeinya dia... Faris pun selalu tgk tv sengsorang time lewat mlm...

    ReplyDelete
  22. Besar sudah Abg Pa'e nie ya.. :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..