Friday, 26 September 2014

Bawal AJ - New Release Aidil Adha

AssaLamualaikum
Korang minat tak dengan tudung bawal Aidijuma? aduh! semenjak pandai 'berbawal' semula ni makin menjadi-jadi plak perangai aku nak beli tudung Aj ni. Haha! addict lah! teringat plak zaman study dulu memang pandai pakai tudung bawal jak lah. Sekarang ni, pilihan tudung pun dah pelbagai tu yang banyak pilihan. Salah satunya Bawal Aidijuma. 
Yang ini akan release esok 27/09/14 sempena Hari Raya Aidil Adha (Black Label). Waduh! memang cantik-cantik semua. Tak tahu nak buat pilihan. Rambang mata jadinya. Haha! Dah mula buat koleksi tapi takut tak terpakai semuanya nanti. Adoi! atie oi, control nafsu tu. Haha!
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. ee.....memang cantik2la atie...

    ReplyDelete
  2. semua cantik2..bila ntah nak beli bawal AJ ni..skrg ni akak pakai bawal yg muraj jer..hehe..:)

    ReplyDelete
  3. kak anim suka atie tapi malas nak iron lah..hihi

    semua cantik tuuuu

    ReplyDelete
  4. Suma cantik². Tak der koleksi black label lagi. Suma white label ☺

    ReplyDelete
  5. saya belum ada koleksi AJ ni... berkenan lah jugak... nanti lah balik M'sia nanti, baru nak buat koleksi... sy pun mmg suka pakai tudung bawal

    ReplyDelete
  6. cantek ...cantek....sesuai sngt utk anak dara dan mak dara muda macam atie ...kakak dh berusia ni sesuai tudung sarung je...

    ReplyDelete
  7. cantik banget ... bergayalah raya haji ni .

    ReplyDelete
  8. Cantik sgt... suka jugsk AJ, baru ada sikit koleksi AJ..

    ReplyDelete
  9. Cantik semuanya.KY pakai bawal biasa je..

    ReplyDelete
  10. tudung nya cantik tapi kurang minat sebab bila buat bentuk kat dahi tu asyik kelepet jer... hu hu hu

    ReplyDelete
  11. napa dipanggil tudung bawal ..
    nampak mcm ikan bawal ke bila dipakai ..
    he..he..
    tp .. sume model2 nampak cantik belaka ..

    ReplyDelete
  12. hari tu masa pesta konvo dekat upsi adijuma buat sale.. memang ramai serbu..hihihi

    ReplyDelete
  13. Atie....sejak okje dah tak bekerja ni.....serasa mcm tak de nafsu pulak okje tengok tudung hihi

    ReplyDelete
  14. cantik cantik tapi tula kira jrang membeli bawal ni pasal kain nipis. nampak tengkuk. klu pkai bawal mesti kena pkai syria sekali klu tidak tak selesa nguuuuuuu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..