Monday, 22 September 2014

Soyfresh Hershey's..Pernah Rasa??

AssaLamualaikum
Petang-petang biasalah, ngantuk pastu lapar balik walaupun dah lunch. Haha! Asyik nak mengunyah dan minum jak. Pergi kedai kat bawah opis ni dan beli minuman kotak Soyfresh Hershey's. Wah! memang lemak dan sedap. Terus mata rasa segar. Korang pernah cuba tak? 
Aku beli yang perisa Mocha.
Satu lagi perisa coklat. Nanti baru  nak cuba:)
Kat kedai hospital ni biasalah mahal sikit. Tempat lain mungkin murah sikit. Sini RM1.80 sekotak. Korang kalau nak rasa, cuba lah. Hehe!
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. Uik...x pernah tau pun.....harus cari nanti ni....

    ReplyDelete
  2. Atie, ni first taim nampak..macam sedap jaaa..nanti nak pi cari jugakla..hihihi

    ReplyDelete
  3. produk hershey's atie ya....biasa dengar nama kat coklat dia ajakan

    ReplyDelete
  4. Setahu produk ni x pnh dpt kelulusan halal...tpi terkejut bila ada logo halal... Sy was-was jdi sy x minum...

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tahu pun soyfresh ada versi Hershey....
    Confirm sedap tu..:)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah try lagi. Insya Allah, nanti nak jugak try. Hehe...

    ReplyDelete
  7. mama pernah gak nampak ni kat kedai... nak try gak lah malam ni.. kikiki.. sabor je lah

    ReplyDelete
  8. first time tengok nie... walau pun diri ini tak suka air soya... tapi bila ada coklat tu macam menarik jer nampak nyer... :D

    ReplyDelete
  9. mesti rich rasa coklat dia kan.

    ReplyDelete
  10. tak pernah minum, pertamakali nampak. kalau ada logo halal boleh juga di cuba..

    ReplyDelete
  11. pertama kalu nmpak nih... kire ok lah harganyer tuh kan... sbb hersley kan... msti lemak berkrimmm

    ReplyDelete
  12. tak pernah rasa
    ramai kta sedap

    ReplyDelete
  13. Tak pernah rasa lagi. Tapi pernah nampak kat kedai ☺

    ReplyDelete
  14. dah minum yg mocha punya...tp x sesuai dgn tekak saya sbb rasa soya tu masih kuat la..maybe org lain suka..tp mmng berkrim la pun kan

    ReplyDelete
  15. Tak pernah rasa.....kalau pergi tempat air ni nmg jaranglah coklat ke mocha jadi pilihan utama......selalunya ambik teh o ais lemon botol tu aje

    ReplyDelete
  16. Wow Hersheys!selalu minum Dutch lady je..lepas ni boleh try brand ni pulak sebba coklat dia memang sedap!hehehe

    ReplyDelete
  17. kotak dia kecik je kan kak. ritu ada tengok tapi sebab rasa minum sekotak kecik tu tak cukup terus ambik susu lain yang lagi puas tekak nak minum hahahahaha. tapi dah akak kata sedap lain kali boleh cuba pulak :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..