Saturday, 20 September 2014

Melayan Bos Kecik

AssaLamualaikum
Salam Sabtu semua. 
Dok buat apa tu? Ada plan ker? Nampak nya kami berkampung di rumah hari ini. Melayan si bos kecik. Siapa lagi kalau bukan Tumpis tu. Bangun pagi terus minta nak makan nasi goreng Planta. Lepas makan nasi, minta salad buah pula. Nasib baik dah buat siap-siap. Haha! banyak request Tumpis ni. Layankan sahaja lah, nak manja-manja dengan Ibu waktu weekend jak pun. Huhu. 
Bah, jumpa lagi! 
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. Salam kak atie...wah terliur intan tgk salad buah tu...huhu. Intan pon x g mana..bkampung d umh juga

    ReplyDelete
  2. Hehe..tkpe atie..ibu nya cuti camni la yg pa'e bpeluang nk bmanja..cian dia.. saly pun pagi ni duk umah jew.. rehat2 dgn ank2..:)

    ReplyDelete
  3. wah, nampak berlemak tu yang mengundang selera.. hihi

    ReplyDelete
  4. bestnya salad buah tu.. kalau saya hari2 minggu pagi2 terus cari nasi lauk itik serati

    ReplyDelete
  5. Bila weekend itu lah kerja para ibu.. melayan kerenah anak nak mkn apa kan Atie.. akak jap lagi nak gi kenduri cukur jambul anak kwn ofis..

    ReplyDelete
  6. bagus la bah, pa'e pandai minta sebab tau ibu dia akan memenuhi nya.

    ReplyDelete
  7. Keluar kejap lepas tu lepak di rumah juga Atiey..... ;)

    ReplyDelete
  8. nampak sedap lah atie....bikin terliuq kakak .ok lah tu atie anak suka makan bagi je ...bukan senang nak bagi budak baya tumpis ni makan ...biasanya susu je.
    kakak harini sibuk antar anak2 balik asrama....esok kat johor dh sekolah.

    ReplyDelete
  9. Sedapnya salad buah. Patutlah anak bujang request. Hehe...

    ReplyDelete
  10. Salam hujung minggu atie...layan kan ajerlah bos kecik...tengah ada selera...jangan dilarang pulak...

    Dah besar yer Tumpis...

    ReplyDelete
  11. salam k.atiee follow la blog baru kiteee...hehehe http://diarikecilmilikku.blogspot.com tq...

    ReplyDelete
  12. Betul tu Atie... time cuti nilah masa kita penuh tuk melayan kerenah anak... wah, nampak sedappp salad buah tu... :)

    ReplyDelete
  13. hebat citarasa bos kecik tu..
    tapi sure seronok layan dia makan,kan?

    ReplyDelete
  14. baik boss...!! hehehe...seronok dorang kan kecik2 dah jadi boss...tapi seronok juga layan kerenah boss kecik ni..nanti dh besar amsing2 bawak hal sendiri je dah tak best dah

    ReplyDelete
  15. wahhhhhh salad buah ada makeroni!!!!!

    ReplyDelete
  16. atie, tu salad letak makaroni ke?? ohhh baru tahu bleh jugak buat cara ni..zee jakun tak pernah plak try.. pelik ni..

    ReplyDelete
  17. hehe... kiter pun camtu jugak... hujung minggu kerjanya masak dan layan anak2 makan jer... tu yg bila hujung minggu jer berat naik bertingkek2... hehe...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..