Monday, 29 September 2014

UPSR-Paper Ulangan. Moga Berlapang Dada..

AssaLamualaikum
Esok anak-anak yang UPSR akan mengulangi paper Bahasa Inggeris dan Sains. Dilaksanakan serentak seluruh negara. Moga anak-anak dapat melaluinya dengan lapang dada. Ramai kawan-kawan mengadu, anak mereka down lepas dikatakan dua kertas tersebut bocor. Nak belajar pun dah malas. Ditambah lagi dengan subjek Matematik pun bocor. adoi! Kesian anak-anak.
Apapun moga berjaya mengharunginya. Ayat-ayat di atas yang paling memberi makna. Belum tau semua dapat melaluinya. Ya Allah! moga dipermudahkan 'perjalanan' kita nanti.
WasSaLam^_^

11 comments:

  1. Anak buah saya 2 orang amik UPSR.. Huhu..

    ReplyDelete
  2. Anak saya nampak dah ok...sudah bersedia untuk UPSR esok...lepas raya haji sambung pula kertas matematik...semoga anak2 kita berjaya

    ReplyDelete
  3. kesian anak-anak kena ambil preksa 2x. apapun kita doakan semuga mereka mudah menjawab soalan pepereksaan mereka..

    ReplyDelete
  4. selalunya peperiksaan ulangan ini soalannya lbh mudah ... insha Allah mrk dpt melakukannya .

    ReplyDelete
  5. bukan budak2 jer down...mak ayah dan cikgu2 pon down..haha..

    ReplyDelete
  6. Tu la... Ramai yg down gara2 soalan bocor. Harap2 adik2 yg menghadapi upsr kali ni lebih bersemangat utk hari esok.

    ReplyDelete
  7. Semoga lepas ni tak ada yang bocor lagi yea. Kasihan kat anak-anak yang exam.

    ReplyDelete
  8. good luck untuk semua..moga kes bocor ni tak berulang lagi.kasihan anak-anak tak bersalah tu

    ReplyDelete
  9. betul kak kesian sgt dgn bebudak upsr tahun ni. walaupun takde adik atau anak yg melalui tetap terkesan. memang betul down semangat dorg. ape la takde keja lain org yg membocorkn tu

    ReplyDelete
  10. Anak sedara ada gak ambik...tp sebab anak sendiri tak de ambik so kuranglah rasa tensionnya

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..