Monday, 29 September 2014

Ibu Punya Superhero!

AssaLamualaikum
Selamat bekerja pada yang bekerja hari ini. Selamat menjalankan tugas-tugas harian bagi yang berada di rumah. Biasalah Isnin, mood masih suam-suam kuku. Haha! Idea pun masih terpendam (kononlah, kalau ada idea, haha). So, layan gambar Tumpis lah pagi-pagi ni:
Koleksi topeng superhero si Tumpis. Ini kalau ikutkan nak tambah lagi. Wajib beli kalau dia ternampak dimana-mana kedai. Haha! kedekut pun ia, jangan harap orang lain boleh sentuh topeng-topeng dia ni. Kedekut! haha! Dia jaga dengan baik tau topeng ni. 
Lepas main mesti dia simpan elok-elok.
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. wah.. bgus la ada hobi gini... dah tahu apa yg dia minat.

    entry terkini...Pilihan botol susu anak

    ReplyDelete
  2. banyaknya koleksi topeng tumpis!! kalau ayun tengok mesti dia jeles..haha..

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh tentu rasa x ralat beli topeng bler anak bujang ni pandai jaga mainan kan...

    ReplyDelete
  4. waa..bnyaknya koleksi topeng dia

    ReplyDelete
  5. bolehlah superhero ni selamatkan kak atie nanti masa dalam kesusahan :D

    ReplyDelete
  6. Anak perempuan saya cukup takut kalau saya pakai topeng.. Hehehe

    ReplyDelete
  7. Banyak koleksi topeng Pa'e ye.
    Seronok sebab dpt menggambarkan macam animasi yg di tv sebenarnya tu Atie.

    ReplyDelete
  8. uiii...boleh selamatkan ibu dia ni nanti...hihi

    ReplyDelete
  9. Banyak koleksi topeng dia bah .... hehe

    ReplyDelete
  10. Takut auntie tau Tumpis...ingatkan betul hehe....
    Baguslah Atie kalau dia jenis jaga barang....nak belikan pun berbaloi

    ReplyDelete
  11. suruh dia simpan sampai dia besar
    buat kenangan :)

    ReplyDelete
  12. wah banyak nya topeng tumpis....betul2 superhero ibu ni

    ReplyDelete
  13. topeng saya siap ajar budak2 buat dalam kelas..masa pnp..budak2 excited je buat..huhu

    ReplyDelete
  14. nak jadi superhero mana satu tu??? :)

    ReplyDelete
  15. minat sangat dier ngan topeng..
    superhero encem takpe..

    ReplyDelete
  16. Pa'e bukan kedekut, tapi dia pandai jaga barang.... pandai dia sayang barang dia....

    ReplyDelete
  17. klu rajin jaga dan pandai simpan , tak pe . buat koleksi pun bagus . tapi klu bila dah bosan dok campak2 n buang mcm my anak buah , rasa mcm dah buang rm camtu jer ...

    ReplyDelete
  18. wahhhh pandai simpan. mesti pa'e orang yang sangat menjaga bila besar nanti

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..