Thursday, 11 September 2014

Shopping di Zalora.Com

AssaLamualaikum
Korang mesti dah biasa shopping di www.zalora.com ni kan. Terutama Cik Nor, rajin shooping zalora. Hehe! bagi aku yang duk ceruk rantau ni memang first time lah nak mencuba. Selalu dok window shopping jak. Selalu juga tengok kengkawan shopping di zalora. Macam best plak. 
Teringin nak cuba. Oleh kerana kehabisan kasut. Boleh pakai ke alasan ni, haha.
Dua-duanya kasut flat (memang tak pandai pakai tinggi. Huhu)
Hasil rembatan di zalora.com. Untuk tiga item aku beli hanya RM186.50 (2 pasang kasut dan beg) dapat plak free postage walapun ke Sabah. Bayar pun senang, guna Maybank2U ataupun kad kredit. Service memang memuaskan. Senang dan cepat. 
Rabu petang aku beli, hari Jumaat tu dah sampai opis aku. 
Dapat plak kupon untuk next shopping (kalau ada lagi nak beli lah..hehe). Potongan 15% untuk setiap pembelian. Memang berbaloi. Sesiapa yang berminat menjadi duta zalora pun boleh. 
Belek punya belek, memang puas hatilah barangannya. 
Bagi aku janji selesa nak dipakai dan aku suka, itu dah cukup syarat.
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. kat Zalora flat shoes mcm banyk jugak cantik2..
    last beli masa dapt baucer 100 hari tu..
    ada lg baki rasanya.. pasal ada kita pulangkan baju yg kita rasa x berapa suka plk..
    nanti senag2 nak hbiskn..

    ReplyDelete
  2. Akak belum pernah beli kasut online Atie sebab susah nak padan dgn size kaki akak..
    Cantik pulak tengok handbag tu.. nanti nak try beli handbag Kat zalora ni..

    ReplyDelete
  3. Kakak terpikat kasut yg coklat dan beg itulah Atie
    Cantik... dan matching pulak keduanya:)

    ReplyDelete
  4. salu berkenan tgk kasut2 on9 tp masalahnya saiz..kaki kita gemsssssss..

    hahah

    ReplyDelete
  5. wahh..sampai 2 sekali kasut...hihi..takpelah..janji puas hati..:)

    ReplyDelete
  6. ermm..nama cik jadi sebutan nampaknya..nak buat macam mana duta zalora katakan..haha..best kan shopping kat zalora..puashati n berbaloi..:)

    ReplyDelete
  7. xpernah beli online... risau meterial yang kita tgk dgn ape yang kita dapat... hihi

    ReplyDelete
  8. Wahh seronoknya dapat Voucher free lagi..Kasut coklat tu match dengan handbag..cantik!pandai Atie pilih..hihihi

    ReplyDelete
  9. Cantiklah kasut yang purple tuh... Nurul pernah 2 kali shopping kat Zalora nih, beli kasut & handbag juga... so far berpuas hati dengan kasut2 yang dibeli cuma handbag tu x berapa berkenan pulak... pakai sekejap je ;)

    ReplyDelete
  10. atie, zee ni dok belek hari2 tapi belinya tak jugak..hahaha..aritu beli sandal terkecik..

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya shopping shopping...... OKje sejak maybank 2u dah tak aktif ni malas nak menerai bershopping on line....shopping in mall aje hehe
    Cantik jugak kasut tu Atie....padan ke dgn size dia?

    ReplyDelete
  12. ishh tergoda daku dengan dua2 kasut tu atie... hihii....memang cantik.. nak jgk laaa tp tkleh nk melawa lg...next time..ahahaa....

    ReplyDelete
  13. tak pernah shopping lg kat zalora sbb lebih suka test especially kasut..

    ReplyDelete
  14. akak susah nak shopping online..takut indah khabar dari rupa..haha..

    ReplyDelete
  15. amboi...shopping sakan nampak...sampai 3 barang beli... :)

    ReplyDelete
  16. Wahh. Flat shoes. Kita pun suka pakai flat shoe dari high heel. Benci high heel. Hehehe.

    ReplyDelete
  17. rambang mata kalau masuk web zalora...swervicesnya pantas dan bagus..

    ReplyDelete
  18. sukaaa kasut brown tu atie....saya takde online bank kalo tidak asik nak membeliiii jela...huhu

    ReplyDelete
  19. cantiklah kasut atie tuh...sy tak suka sikit kalo shopping online nie, sbb tak dapek tgk n cuba brg tuh...tapi nanti bila tengok live tak pueh atie lak...huhhuhuh

    ReplyDelete
  20. kira klu kasut tak suka beli online sebab susah nak kena dengan bentuk kaki huuuu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..