Tuesday, 30 September 2014

Ini sahaja??

AssaLamualaikum
Jam 7.10minit dah sampai office. Sarapan apa pagi ini? Aku ni sarapan ikut mood. Kadang makanan berat, kadang ini sahaja. Tapi kurus nya tidak. 
Mimpi lah nak dapat 45kg seperti zaman-zaman anak dara dulu. Haha! 
Suka sebenarnya dengan Oat Krunch (Dark Chocolate) tu. Dari pertama rasa terus jatuh cinta. Banyak khasiat Oat terutama dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah. So, ini adalah kudapan kegemaran dikala senggang. Dalam beg mesti ada. Boleh kunyah di masa lapar. Hihi! 
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. BREAKFAST takpe simple..asal dpt bekal tenaga..lya just minum oat

    ReplyDelete
  2. dah bekpes nasi lemak pagi ni..hihi

    ReplyDelete
  3. Oh... dah lebih dari cukup tu Atie
    Kalau kenyang sangat nanti nak makan tengahari tak best pulak kan..

    ReplyDelete
  4. mmg sdp biskut tu.kalo mkn, mmg x sdr dh hbs 1 bungkus hehehe.

    ReplyDelete
  5. akak pon suke ngan oat crunch tu!

    ReplyDelete
  6. selamat pagi atie....sedap tu oat crunch ,bila2 lapar pun boleh makan kan untuk alas perut....anak2 kakak pun biasanya beli utk bekalan mereka .

    ReplyDelete
  7. Nurul pun suka oat krunch ni... kadang beli juga tuk kudapan masa senggang...
    Pagi tadi dah bekfes roti telur & cheese... :)

    ReplyDelete
  8. kat sini tak sure ade ker tak...tapi sy peminat oat jugak..rsnya kalau cuba mesti jd peminat cam atie jugak nie...:)

    ReplyDelete
  9. Sedap tu bah biskut oat tu Atiey ...

    ReplyDelete
  10. Simple & berkhasiat..tu yg penting... biskut oat ni mmg sedap...suka gak.. :)

    ReplyDelete
  11. awalnya sampai ofis.. kita baru nak kuar rumah time tu huhu

    ReplyDelete
  12. ini ajer...??? hehehe tak payah kurus2 sangat la atie, yang penting sihat, kan.

    ReplyDelete
  13. memang oat bagus dari biskut lain, teh tarik tu yang menyelerakan :)

    ReplyDelete
  14. lia x bole ada kudapan, mulut x henti nak mengunyah nnt ha3

    ReplyDelete
  15. memang biskut ni sedap dan mengenyangkan..saya kalau travel suka bawak

    ReplyDelete
  16. sis kebelakangan ini tak kisah breakfast . minum se mug milo sudah kenyang . sis juga suka kudapan . dlm bilik ni byk stok dlm kabinet ... heh heh heh .

    ReplyDelete
  17. oat crunch boleh telan yang coklat je selain dari tu tak mampu~~~~~~~

    ReplyDelete
  18. xde selera makan la atie..aduii..bawak bihun grng sikit dr rumah pun x abis..camni bekfes atie hari2 leh kurus la nampaknya... : )

    ReplyDelete
  19. feberet saya juga tu yang oat crunch cokelat tu.. hehe..

    ReplyDelete
  20. Sebulan bekfes tu sure boleh capai 45kg tu....hihi...Alah sekarang pun 47kg....2 kilo jer lebih.....huhu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..