Tuesday, 4 June 2013

::Chicken Parmigiana-SR...

AssaLamualaikum
Dah tak tahu nak makan di mana. Akhirnya kami ke Secret Recipe bersama kawan-kawan sepejabat. Ini lah hidangan yang menjadi pilihan. Tapi akhirnya makan tak habis. Hihi! 
Korang lunch apa tadi?
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. kalau saya, menu tetap adlh macaroni cheese he3

    ReplyDelete
  2. biasanyer kat SR sedap giler kan

    ReplyDelete
  3. Bila dah tak tahu nak makan ye Atie tu yg ke SR. Sedaplah memang..

    ReplyDelete
  4. Kalau pegi secret resepi suka mkn fish & chip atau tomyam kong dia jerk..hihihi
    Sedap x yg nie? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni kali kedua order, dulu mula2 makan sedap.. hari ni tak sedap plak..hehe:)
      makan tak habis td..

      Delete
  5. In suka order teh hijau blended tpi ramai tak suka. In suka sangat. Keh3~ pernah cuba ? XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teh hijau?? blm pernah cuba lah In.. nti akak cuba ye..:)

      Delete
  6. sdap tu..knapa tak habis atie?

    ReplyDelete
  7. SEDAPNYER ATIE.. TAK ABIS.... PERUT KECIK.. KALAU AKAK TENTU X CUKUP NI...

    ReplyDelete
  8. amboi nama... nak sebut pun susah.... tapi nampak sedap :)

    ReplyDelete
  9. Akak kalau ke SR tu beli kek jer Atie ;-)

    ReplyDelete
  10. alaaa kenapa tak habis? Besar ker portion dia? Parmigiana ni agak muak la kan, very cheesy and creamy, I guess :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. portion tak lah besar sgt Nas.. dah makan2 lepas tu susah plak nak masuk tekak..hihi:p

      Delete
  11. Tak bapa nak suka sr ni. Sebab dirang spesis kede sos. Bila mkn kering je...

    Pepandai je ngumpat kan...kang kena sue baru tau.hahaha

    ReplyDelete
  12. klu pegi sr makan kek je sedap kot..makanan len mahal je tp tak sedap.huhu

    ReplyDelete
  13. menyesal buka entry nie.. Lapar plak kak.. Haha

    ReplyDelete
  14. Awat tak habis...saya, kalau gi makan mesti nak licinkan pinggan...rasa sayang..lepas tu menyesal sebab pinggang pun dah macam pinggan hehehe

    ReplyDelete
  15. tak abes yer atie..kurang sedap agaknya yer...

    ReplyDelete
  16. Sedap tak atie?brapa bintang boleh bg ni hihi

    ReplyDelete
  17. Cheese ke apa atas dia tu Atie? mesti muakkan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..