Thursday, 20 June 2013

::Dah Pandai buat Muncung..

AssaLamualaikum
Abg Pa'e dah pandai buat mulut muncung. Selalu tau dia buat. Kadang-kadang gelak bila tengok, cuma tak sempat nak snap gambar dia. Macam-macam gaya, ntah belajar dari siapa.Haha!
Dah pandai berjaga malam, kekadang pukul 11.00pm pun tak tidur lagi. Ibu ni kadang terlelap juga bila tunggu dia bermain. Tapi bila dah letih tu, pandai plak dia baring disebelah terus tidur. Pagi lewat bangun. Pengasuhnya cakap bila dia bangun, tengok Ibu dah pergi kerja mesti dia nangis dan cakap " nape Ibu pegi kerja, abg Pa'e tak salam tangan lagi"...haha! Kalau tunggu awak bangun, lewat lah ibu pegi keja nak! :)
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. Hehehe..comel muncung tuh..muncung merajuk ker main2...
    yg abg aidan lak tidur awal, bangun awal..sblm kul 9 biasanya dah tido..bila bangun awal tuh orng tengah buat bekfes..dok sibuk panggil srh tido balik ngan dia...huhuh

    ReplyDelete
  2. ni merajuk ke apa?hee comeynya :)

    ReplyDelete
  3. Hehe.. Comel budak2 buat muncung gtu... Sy pun sllu gelk tgk faiqah buat muncung... Hehe

    ReplyDelete
  4. Yana pun pandai buat mulut muncung..tak tahan melihatnya hehehe

    ReplyDelete
  5. budak2 ni memang cepat jer blajar..banyak akal..
    hihi..pa'e tengah main ape tu sampai muncung2?

    ReplyDelete
  6. owh abg pa'e..comel muncung tu...merajuk dgn ibu ye..:)

    ReplyDelete
  7. jgn muncung sll..xcomel..hahaha

    ReplyDelete
  8. alahai..bagusnya mind set dia,, bangun tido jer itu yg dia ingat..alhamdulillah..
    asuhan ibu ayahnya yg pasti..kan..keepit up~

    ReplyDelete
  9. hihihi, comel jer muncung dia....

    ReplyDelete
  10. alahai, comei muncung tu... kesian dia "tak dpt salam ibu ya.."

    ReplyDelete
  11. alahai sweet nya nak cium tangan ibu. Muncung abang Pa'e kalahkan JJ dah ni.

    ReplyDelete
  12. jangan muncung time merajuk sudah. hehehe..

    ReplyDelete
  13. hahahaa..siap buat muncung dah...merajuk la tu..
    encem boy lahh...hehehe

    ReplyDelete
  14. PA'e tengok ibu dia kut...hehehe...ibu dia pun mesti biasa buat muncung camtu...hehe

    ReplyDelete
  15. Haha....tomeinya Pa'e buat action cenggitu....anak ni dgn emak mmg manja masa kecik Atie......terutama masa nk tidur, bangun tidur sok dah besar ibu dia kurang laku dah....hehe

    ReplyDelete
  16. haha..mst ikut style mak dia ni

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..