Monday, 3 June 2013

::ST12 - Putih-Putih Melati...

AssaLamualaikum
Isnin yang suram. Mood masih cuti. Haha! Monday Blues. Adik-adik di opis ni, rajin layan lagu-lagu. Antaranya lagu ini yang membuat kami tersenyum. Lagu ST12-Putih-Putih Melati. Layan lagu ala-ala budak remaja. Haha!

Selamat tengah hari you all. Makan apa lunch ni?? 
Lagu ini untuk you all semua. Layan jiwa remaja OK.. haha! :)
WasSaLam^_^

15 comments:

  1. lagu fav anak bujang skng.... ;)

    ReplyDelete
  2. Anak muda geng kita.. huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. atie, lagu putih2 melati lagu kesukaan anak saya Iris..dia siap cakap penyanyi yang pakai baju merah tu ensem..wakakakakaa...mmg budak2 taktau apa itu ensemm

      Delete
  3. salam atie..
    layan cuti2 lagi yer...bestkan dgn adenya adik kat sana jgk..apapun layanlah..:)

    ReplyDelete
  4. Bila dengar gelihati pulak kakak sebab anak akak dah remaja Atie.
    Kalau anak kakak dengar oklah...

    ReplyDelete
  5. hehe...In tak minat sangat lagu mcm ni XD tp kalau abg-2 dngr,layan jeee :D

    ReplyDelete
  6. jangan jelly...kami masih cuti lagi...lalalalala...hikhikhik!

    ReplyDelete
  7. heheh santai layan lagu, takder la bosang.

    ReplyDelete
  8. bergoyang jap kepala kak zu bila dengar lagu nih..

    ReplyDelete
  9. Haha.... Lagu ni tak le sedap mana, mungkin yg jadi femes tu lirik dia kot!

    ReplyDelete
  10. layan je kak..sekali skala jiwa muda..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..