Wednesday, 5 June 2013

::Wajah si Bujang...

AssaLamualaikum
Hari untuk bercerita tentang si tumpis. Layan kan je gambar-gambar terbarunya:
Situasi : Aku tengah baca buku, tiba-tiba dia datang.. "Ibu, tengok pistol abg Pa'e.. 
sambil tunjuk pistol dipinggang tu. Haha! Dah bertambah koleksi pistol mainannya.
Situasi : Dikedai makan baru-baru ni. Boring lah tu. 
Gaya terbarunya, suka sangat gigit kuku (ikut gaya Babahnya).
Monolog Hati: Bila agaknya nak bagi adik buat putera ku ini. 
Sudah berusaha, cuma Allah belum perkenankan doa kami..sedikit down:(
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. Hahha..pa'e ade pistol lak..hehe..
    nie mcm abg aidan gak nie suka gigit kuku..penat dok larang..ade peluang mesti gigit kuku ..tgk2 dah pendek...geram betul..

    ReplyDelete
  2. Hehe... Saja tu nak curi perhatian. Sabar yer... Nanti2 adalah tu rezeki pa'e dpt adik. Yang ptg doa dan usaha okeh :)

    ReplyDelete
  3. amboi...sampai dua pistol dalam seluar tu hehehe

    ReplyDelete
  4. Ewah... dgn siapa lagi dia nak tunjuk kalau bukan ibu dia. Bukan main happy dpt apa yg dia nak kan..


    psst: Akan tiba masanya juga Atie. sabarlah, kira dah beruntung dah ada Pa'e. Kakak dulu pun macam tu 3 tahun baru ada lagi lepas tu 4 tahun baru dapat lagi. Dah tu terus tak ada sampai kini.. namun tetap bersyukur ada juga zuriat.

    ReplyDelete
  5. Abang Pae hensemmmmmmm. Ha dah start gigit kuku yer, lelaki mmg suka kan. JJ pun dah ada tanda2 tu jugak, ikut papa depa la ni. hahaha

    Psttt, Insya Allah, pelan2 nnt ada la rezeki u ;)

    ReplyDelete
  6. owh bujang ke? ingat kan dah berpunya.... hehe

    ReplyDelete
  7. hihihi..pistol sampai 2..kahkah...pakai selit masuk dlm seluar ye pa'e...hihi..bakal polis nie

    ReplyDelete
  8. wahh kawan blogger pertama dari lahad datu..nway anak bujang sangat hensem

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/06/kebaikan-mealshake-terbukti-100.html

    ReplyDelete
  9. comel si bujang ni..perangai sebijik aiman..klu main tembak2 cmtu gak aiman selit pistolnya.n for ur info dh bertaun sy tak servis kuku aiman.dr jari tgn smp kaki semuanya dia gigit.dh tak tau nak buat cmna dah..:)

    ReplyDelete
  10. hahaha..jarang dah jumpa orang suka gigit kuku sekarang ni...

    kalau mak akak cakap kalau baby suka gigit kuku. maknanya ada cacing. tapi pae dah besar.. cacing ke? ngeee

    ReplyDelete
  11. wah, nk pnjam boleh tak? ada gaya jadi polis ni..hihihi

    ReplyDelete
  12. usaha tangga kejayaan kak..hehe..

    ReplyDelete
  13. handsome boy... =)
    usaha tnpa putus asa ye sis..

    ReplyDelete
  14. kalau ada adik tentu pa'e tak boring lagi. InshaAllah kak bila ada rezeki.. ;)

    ReplyDelete
  15. Ada kajian tau Atie yg kata gigit kuku tu salah satu akibat stress....betul ke tidak wallahuaalam...
    Tumpis stress apa? mama keje kot haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..