Sunday, 16 June 2013

::Keyword Pilihan #5...

AssaLamualaikum
Keyword pilihan minggu ini. Macam-macam yang dicari:)
Paling lucu "nama patung Ultraman". Haha! Ini mesti sebab suka sangat cerita budak tumpis tu dengan Ultramannya. Resepi ayam panggang Sabah pun selalu juga muncul di keyword. Tapi rasa nya tak pernah share tentang resepi nya, hanya cerita makan sayap ayam:).
WasSaLam^_^

15 comments:

  1. ingat anak bukak nama patung ultraman tu. HAHHHA

    ReplyDelete
  2. hihihi, baru nak tanya apa nama patung ultraman tu....

    ReplyDelete
  3. banyak gak yg keyword teduhan kasih yer atie..
    len kali mesti citer psl ultraman ngan bg nama sekali tau..hihihi

    ReplyDelete
  4. ost teduhan kasih pun ade ye ..hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...buat apa la degan nama patung ultraman tu.. =p

    ReplyDelete
  6. glemer pulak ultraman kat blog akak ye. hehehe..

    ReplyDelete
  7. Sure nak cari gmbr patung ultraman tu Atie ;-)

    ReplyDelete
  8. ultraman....................ehe

    ReplyDelete
  9. haha..saya tak rajin check keywords hhehe

    ReplyDelete
  10. mesti depa dok carik nama sesuai utk ultraman anak depa.haha

    ReplyDelete
  11. Keyword yg biasa kat blog OKje, Snow Walk Icity femes betul keyword tu...tp mmg ada entry punn

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..