Saturday, 8 June 2013

:: Si Mata besar & Pipi bolat...

AssaLamualaikum
Terjumpa gambar yang ditag oleh kawan. 
Gambar si tumpis tahun lepas masa Hari Keluarga IT 2012.
Macam bulat plak pipi nya di sini kan? :)
Suka tengok gambar-gambar lamanya. Melihat setiap perkembangannya. 
Alhamdulillah! Membesar dengan sihat. 
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. Alhamdulillah.. abang Pa'e dari dulu dah hensem.

    ReplyDelete
  2. Nampak berisi sikit pae ni.... Skrg dah mula lasak sikit kot... biasalah hero ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah besar dah..zila singgah

    ReplyDelete
  4. makin besar makin kurus la pa'e..

    ReplyDelete
  5. Mmg bulat jgk masa tuh kan..tapker skrang makin besr makin hensem abg pa'e nie..:)

    ReplyDelete
  6. amboii..hensem abg pa'e..menungkan apa tu??

    ReplyDelete
  7. Ha'a...nampak macam sentol sikit pipi dia...agaknya masa ni Pa'e belum tinggi Atie...tu yg lemak berkumpul kat pipi hehe

    ReplyDelete
  8. anak sihat dan hensem, mak pun gembira :)

    ReplyDelete
  9. yea la, nampak bulat sikit.... saya pun macam tu, bosan2 suka buka album lama anak2... cepatnya anak2 kita membesar :)

    ReplyDelete
  10. mata bulat tu yg cantik he heee ensemm

    ReplyDelete
  11. Tembam sikit pipinya masa ni :)

    ReplyDelete
  12. Suka tengok matanya yang besar tu. Tentu hensem dah besar nanti.

    ReplyDelete
  13. mOrning kak..
    x update new post ke pagi ni??
    x sihat lg ke.. get well soon ye..

    *abg pa'e nk dpt adik ke.. ibu asyk x sht je ni.. hihi

    ReplyDelete
  14. dah besar nie...nampak comey je kan...

    ReplyDelete
  15. atie pekabar ari ni, sihat..?
    hehe si pa'e memang hensem..
    saly pun suka tgk foto2 lama anak2 suka tengok ragam2 dan pembesaran diaorang... tang pipi memang ketara kan..kecik2 bulat bila besar lain sikit,bnyk berubah kan..

    ReplyDelete
  16. dah besar dah dia.. makin hndsme kan.. hihihi

    ReplyDelete
  17. masa kecik memang tembam bila dh besar mestila susut kan atie..

    ReplyDelete
  18. samalah suka tengok gambar anak masa kecik2.. entah apa perasaan tengok cam eh dulu dia gini dulu dia gini... ah cepatnyer masa berlalu...

    ReplyDelete
  19. Atie dah sihat ke?? Suka gak tgk gambar anak ms dorang kecik kecik. Terkenang semasa dulu.

    ReplyDelete
  20. assalam,

    seronokkan tengok gambar anak2 yg lama2 hingga terkini...nampak perubahannya dari tahun ke tahun..

    ReplyDelete
  21. morning kak atie..lama xsinggah sini..lama gak x denga cerita putera kak atie paiee..rindu! :)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..semoga Dak Pa'ie terus membesar dengan sihat..Amin..

    ReplyDelete
  23. sy pun suka tgok pic aiman lama2..comel2 semuanya..pic si pae yg ni nmpk berisi sikit

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..