Tuesday, 25 June 2013

::Tumpis Belajar buat 'Peace'...

AssaLamualaikum
Pa'e tak pandai buat peace tau. Bila dia belajar buat peace sampai terjuling-juling plak aku tengok. Apa yang pasti mata tu tetap besar. Haha! Tengok lah gayanya ni:)
Penghibur hati dikala stress. Setakat pemerhatian hingga kini, banyak mewarisi perangai Babahnya. Tapi bila perangai manja dia datang, pening den nak layan. Hihi.
WasSaLam^_^  

21 comments:

  1. hehe..macam Yani dan Yana la..

    ReplyDelete
  2. hehe..berusaha tuh nak buat jgk abg pa'e nie...samalah cam abg aidan..skrang nie lagilah manja..tak kena sikit mulalah buat aksi burung..:)

    ReplyDelete
  3. takpe atiey... praktis selalo, nanti lelama pandai ler..hihi
    peace yooo..

    ReplyDelete
  4. Yelahkan budak kecik kan mcm susah nak lipat jari hehe...kelakarlah tumpis ni!

    ReplyDelete
  5. ala tomeinye peace die
    ai saya ni newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya plak
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. haha comeynya...baru2 nak belajar buat peace ya...mata tetap bulat

    ReplyDelete
  7. peace.... arr dh pandai dh dia..

    ReplyDelete
  8. haha.. comey.. macam anak buah kite dulu masa belajar wat peace.. macam2 ragam budak2 nie.. haha

    ReplyDelete
  9. kenapa dia kena panggil tumpis? hehe :)

    ReplyDelete
  10. Salam atie,
    Peace tu tnda ada kelembutan dlm hati. Moga sifat tu timbul masa paie besar nnti

    ReplyDelete
  11. Bersungguh dia nak buat Atie.
    Bila gigih memang boleh menjadilah
    Yg penting dia ada akal nak bagi dua jadi tegak dia guna tangan sebelah bagi jari lain tunduk.
    Pandaikan:)

    ReplyDelete
  12. :) peace abang pa'e dun notty notty tau ..

    ReplyDelete
  13. peace yo!! Hahaha Abang Pa'e manja ikut ibu nya la ni yer ;)

    ReplyDelete
  14. Waaa,In pun suka wat peace... geng la kita XD heheee

    ReplyDelete
  15. oh dah pandai ye si Pa'e ni...lps ni mesti byk lagi gaya2 yang dipelajarinya...belajar yg baik2 ae ye Pa'e:)
    seronok melayan kerenah anak2 kan atie:)

    ReplyDelete
  16. Sampi pegang jari nk buat peace tu :)

    ReplyDelete
  17. mata smp naik juling.hehe comeinya!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..