Friday, 28 June 2013

::Hari yang Memenatkan...

AssaLamualaikum
Dua hari kebelakangan yang amat memenatkan. Sangat letih. Rabu malam ada BBQ outdoor bersama rakan-rakan opis. Khamis pagi hingga petang terlibat dengan gerai sempena Sambutan Nurse Day 2013.  Balik rumah dah memang penat, tidur awal. Itu yang blog pun sunyi sepi. Hehe.
Korang apa khabar hari ni?
SaLam Jumaat..
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. Banyak betul aktivity hospital yeh Atie....
    OKje sihat je.... tunggu Atie datang komen hehe

    ReplyDelete
  2. salam jumaat..saya sihat ^_^
    banyak kerja sikit hehe

    ReplyDelete
  3. salam jumaat atie..m3h ok..kbar baik..cuti esok rehatlah ye..

    ReplyDelete
  4. salam jumaat atie...noe ok2 jer..esok lusa cuti...so leh la relax..

    ReplyDelete
  5. Kalau gitulah siapapun letih. Kakak rutin biasalah tak berubah cuma dah hujung bulan mulalah nak buat monthly report.

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat atiey.....mmg penat aku baca aktiviti ko ni....nda pa pelan2 bah org bilang...

    ReplyDelete
  7. Sok sabtu n ahad rehat ye Atie... Salam jumaat buat atie :D

    ReplyDelete
  8. salam jumaat dari bunda...hujung minggu ni bawa2lah berehat yer..

    ReplyDelete
  9. salam jumaat Atie.....

    kesianya penat ye.....lepas nie...rehat puas ye....

    ReplyDelete
  10. alololo..ciannya penat .

    tak pe take your rest k.

    ReplyDelete
  11. waaa kak..byknya program....kami cuti peristiwa arini sebab kemarin sukan...harap2 hujung minggu kak boleh bercuti bsama keluarga tercinta...kupi2 dulu...hehe

    ReplyDelete
  12. Khabar baik,terima kasih. Hehe .. semoga tuan blog sekeluarga ni juga sihat-2 ye :)

    ReplyDelete
  13. Patutlah sunyi...Take ur rest Atiey...~

    ReplyDelete
  14. Selamat berehat dear!Malam ni PC pun ade majlis BBQ kat spital HHT untuk jabatan...hehe:)

    ReplyDelete
  15. Harap petang ni atie dah boleh rehat

    ReplyDelete
  16. Penat penuh dengan aktiviti lagu ni best Atie :D:D

    ReplyDelete
  17. sibukpun sempatl update.hehe seronokla macam2 aktiviti

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..