Tuesday, 25 June 2013

::Lawak Petang 7...

AssaLamualaikum
Teringat zaman-zaman sekolah dahulu. Rajin sangat pergi Perpustakaan. 
Pergi sendiri atau dengan kawan-kawan. Kalau pergi masa cuaca panas memang best, sebab lepas tu dapat merasa sejuk hasil dari aircond library. Tapi takdelah pergi perpustakaan semata-mata nak tido dalam aircond. Tidur lah dirumah & bilik masing-masing ya. Haha!
picture :FB
Jangan pergi library sebab niat lain tau. Contohnya TIDUR! Haha..
WasSaLam^_^

13 comments:

  1. hehe fae rajin ke library masa sekolah rendah je. bila dah meningkat remaja x berapa minat lagi membaca buku2 d lib.

    ReplyDelete
  2. tapi betul la..asal masuk library jer mesti rasa macam diulit2 untuk tidur. haha

    ReplyDelete
  3. sbb tu saya tak suka pergi library... kalu pergi cuma utk pinjam buku.. tak boleh stay dalam library, mmg mengantuk

    ReplyDelete
  4. hahaha..org dok ingat depa rajin ke library baca buku, rupanya semata mata nakkan aircond je..sabo je lah

    ReplyDelete
  5. kalau dah sejuk2 ni memang syok untuk tido.. :D

    ReplyDelete
  6. hahaha..teringat2 zaman blajar dulu. mana taknya library dahla sejukkkk je, senyap lak tu...memang sesuai untuk tido

    ReplyDelete
  7. hehe...kesian beruang di persalahkan...

    ReplyDelete
  8. hahaha...mcm pernah buat je mcm ni dulu mase zaman student...sejuk best utk tito!;p

    ReplyDelete
  9. Mmg seronok dpt aircond kat library masa sekolah dulu :)

    ReplyDelete
  10. sy tak suka library sbb tak boleh cakap..sy ni banyak cakap.haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..