Tuesday, 22 October 2013

:: Irshad & BFF....

AssaLamualaikum
Pa'e kalau jumpa dengan abg Azim (anak pegawai kami) ni memang tak berenggang. Cuma kekadang pandai plak gaduh bila dah lama sangat berkepit. Haha! Last week kan bawa Pa'e ke opis lagi, kebetulan abg Azim ni ada sekali. Mula jumpa tu, berkepit lah. Tengok kartun Ultraman sama2. Lama sikit dah dengar suara bising2. Sorang nak tengok lain, sorang lagi tak nak mengalah. Haha! Lucu depa dua ni. Kalau berbual kan, macam orang tua. Hihi.
Ni gambar tengah 'baik' lah ni. Pastu bawa haluan masing2 dah. Haha! 
Pa'e ni kekadang mana nak kongsi dengan orang bila tengok sesuatu. Mana mau kena kacau kalau dia tengah layan Ultraman & Power Ranggers nya. Sabar jak lah! 
**sorry ya! minggu ni busy sikit. Mungkin akan kurang BW. TQ you all**
WasSALam^_^

15 comments:

  1. tomei dua2 nyer...hehehe...biasa tengok sorang2...bila tgk berdua camni la..x sehaluan kan...hehehe..gaduh kejap je..pastu elok la balik

    ReplyDelete
  2. Biasalah budak2 Atie.. Kejap je gaduh tu, lepas tu baik balik ;)

    ReplyDelete
  3. kalau x gaduh, x nama nyer budak kan ;)

    ReplyDelete
  4. Heheh..biasalag budak2..seronok jumpa kawan drp dok soranng2 kat umah cam abg aidan..agaknya dah biasa tgk sorang2 kan tuh yg takleh share tuh..:)

    ReplyDelete
  5. Nama pun anak-anak belum matang Atie. Sebab itu bila mereka bergaduh sikit jgn kita yg melenting. Pujuk baik-baik bagi mereka faham utk berkongsi main...

    ReplyDelete
  6. bila jmpe kwn... kdg 2kite pun dh x ingt kn.. hee

    ReplyDelete
  7. hehe..budak2 memang macam tu kan..sekejap OK..sekajap lagi gaduh..hiks..

    ReplyDelete
  8. mcm tu la budak2... sama la kes dgn anak2 kat rumah ni... kejap gaduh, kejap ok.... kan best kalau orang dewasa pun mcm tu, gaduh yg tak simpan dlm hati :)

    ReplyDelete
  9. Comel bila dorang bergaduh, tapi tak lama gaduh pun kan, kejap tu jer.

    ReplyDelete
  10. Bdk2 mmg mcm tu. Susah nak kongsi. Tp kalau kena cara ok pula. Geram tgk bdn azim tu ;)

    ReplyDelete
  11. Macam sebaya je Atie....berapa tahun dak Azim tu....bissalah budak....tak mo mengalah yeh

    ReplyDelete
  12. budak2 klu gaduh kejap je baik,mana ada simpan dlm hati macam or dewasa..pae kacak,abg azim kiut bambam.hehe

    ReplyDelete
  13. Abg Azim tuu..semangat nya badan dia..hihihi..kalau bergaduh ntah camana lah rupa diorang kan..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..