Tuesday, 29 October 2013

:: Keyword Pilihan #7...

AssaLamualaikum
Dah lam tak buat entry tentang keyword ni. 
Entahlah kekadang pandai terlupa yang sebenarnya pernah up entry keyword. Haha! 
Dah tuo, mudah alpa! 
Harap2 dalam bab memperbaiki diri tak lah alpa kan? hehe! Keyword pilihan kali ini:
Lawak bila baca tau ada juga orang cari "blog cerita Ultraman". Ini semua penangan budak tumpis tu lah. Di setiap cerita kan  mesti ada cerita Ultraman+Power Ranggers (sekarang ni). Kesan gadjet pada kanak2 juga pernah up. Nasi lalap tu biasalah, makanan yang agak famous di daerah2 sini.
Terima kasih yang tak terhingga pada semua yang selalu sudi berkunjung.
WasSaLam^_^

11 comments:

  1. hihi..kak atie kena wat 1 entry koleksi ultraman paie nih..

    ReplyDelete
  2. alahai..kelakarnya..rezeki budak tumpis tu jugak kan Atie..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Hehehe tu tandanya koleksi ultraman pae byk ;)

    ReplyDelete
  4. kak zu langsung tak pernah buat entri pasal key word ni..nak kena cuba buat juga walaupun tak lah gempak mana pun key word yang orang cari kat blog kak zu ni...hehe

    ReplyDelete
  5. Kena buat blog ultraman nampaknya ;) gurau je atie ya :)

    ReplyDelete
  6. Nda pernah buat entry keyword ni...nanti lahbuat jg wlpn crian nda lah seberapa hehe

    ReplyDelete
  7. Oklah tu atie ada gak orang refer blog...glemer you...hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..