Thursday, 17 October 2013

::Projek Mengemas Opis...

AssaLamualaikum
Projek kami last week. Aktiviti mengecat opis. Disebabkan 5S ni, semua nak baru. Termasuklah dinding2 opis mendapat sentuhan baru. Dah jadi macam tadika plak opis kami ni. Punya ceria. Haha! semuanya guna duit yang kami kumpul2kan sesama kami. Nak tunggu budget keluar memang lambat. Ambil inisiatif sendiri dan mulakan aktiviti.
Inilah ruang2 dalam pejabat kami. Dah siap cat, tapi belum tersusun rapi sepenuhnya. 
Masih bersepah. Haha. Tunggu dekat2 penilaian 5S kot baru betul berkemas. Itu pun tengok berapa lama tahan kekemasan itu. Hihi. Biasalah, bila kerja dengan ramai staff lelaki yang pangkat adik2 ni. Erm, paham2 sendiri lah kan. Haha! 
opis korang ada tak yang warna-warni macam ni? :)
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. wah..ceria...mga bersemangat nk kerja lpas nih.. :-)

    ReplyDelete
  2. ceria skit atie nak wat keje..opis zee takde nak ngecat pon..

    ReplyDelete
  3. betul kata zee tuh atie..mmg nampak ceria berkaler2 gitu..opis sy nie..sekaler jer..hhehe

    ReplyDelete
  4. wah cantiknya opis..semangat lah pasni..

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya...library lama dulu kami cat warna ceria..library baru masuk dah sedia ada ni belum ada plan nak ubah lagi...

    ReplyDelete
  6. Nampak cerialah Atie.
    Ofice kakak putih aje cuma partition kelabu.

    ReplyDelete
  7. mmg osem la atie.ceria sungguh.semangat

    ReplyDelete
  8. memang ceria.....nanti orang kat opis tu semua jadi muda & ceria.....

    ReplyDelete
  9. wah, office warna warni..
    tiap2 hari rasa cam nak dtg keje..hehe

    ReplyDelete
  10. Wah ceria gitu...br mood n semangat berkerja sentiasa berkobar2 gitu...bagus2!.ada inisiatif utk wujudkan suasana kerja yg harmoni n ceria

    ReplyDelete
  11. syoknya.. kat ofis mona nak tampal frame pon takleh..tapi ku tampal jugak :P

    ReplyDelete
  12. wow kalerful nyer. heheheh so mmg tka kisah eh kaler tema apa, segar la bijik mata lagu ni kan, good job. Office I dulu every month ada penilaian kebersihan dan kekemasan, meja mmg tak boleh bersepah tak tentu hala and semua pun nak kena ergo. Penat buat penilaian jer. hahaha

    ReplyDelete
  13. Warna warni tu..tmbh tgk warna hijau tu..semngat buat keja tu..nyaman je pmndangan nnti nie..

    ReplyDelete
  14. Wahh colourfullnya kaler dinding..I like!!hihih..Lepas ni mesti lebih bersemangat kan nak kerja..sebab semuanya baru..heheee

    ReplyDelete
  15. tu dia colourful..mmg macam taska.hehe..yg penting semangat la nak kerja,dinding baru..:)

    ReplyDelete
  16. mmg meriah habis opis hati... bagus juga ceria2 ni, harap mood kerja pun sentiasa ceria jugak :)

    ReplyDelete
  17. wah...bertambah bersemangatlah keja kan atiey..nice kaler..kalerful..^^

    ReplyDelete
  18. wah caler full mesti best laa nk keja pas ni

    ReplyDelete
  19. Office OKje dulu putih je Atie..... Tk boleh cat sesuka hati, semua warna office HR yang centralisedkan

    ReplyDelete
  20. sonoknya. kat sini nak hias apa apa pun susah. kalau nak gantung angpau ke apa ke time raya pun takleh -,-''

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..