Wednesday, 2 October 2013

::Wordless Wednesday #37...

AssaLamualaikum
Less word! Macam biasa terjadi pada kita yang punya anak kecil:)
Ragam anak-anak di shopping complex. 
Sabar je lah! Haha!
Happy Working! 
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. hihi..dgn adik2 pn lebih kurang kak..xsah kalau x jadi tarzan..
    happy working day.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..lawaknyer...kalau gie shopping ngan anak laki jgn lalu kat bhg toys kalau tak bergerak hinggalah dpt satu..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe...Mak yg bujang boleh santai tanpa gangguan kat kafe minum air yeh Atie...hehe...Redho ajelah... masing masing ada kelebihan dan kekurangan....hehe

    ReplyDelete
  4. ekekekkeeee cter ketiga tu sgt kelakar...

    ReplyDelete
  5. Heheh... Klu dh dw ank mmg wajib de pembntu...

    ReplyDelete
  6. hahaha...rasanya semua memang kena kat btg idung sendiri je

    ReplyDelete
  7. hahahah... cam terkena kat batang idung sendiri jer ni..ade la skit2..

    ReplyDelete
  8. macam tu lah kan aTie kalau sduah beranak..kalu bujang2 dulu relax ja hehehe..
    owh aTie sy tag kamu di sini..sory ya ..;)http://mamarey.blogspot.com/2013/09/happy-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. haah itula bezanyerkan tapi saya suka yang bawak anak tu hehe barulah fun sikit...muahaha

    ReplyDelete
  10. Gelihati kakak tengok katun tu Atie:)

    ReplyDelete
  11. Tak dan nk try suar bju dah..hoho

    ReplyDelete
  12. hehe..kalau takde yg menjaga anak2..akak sanggup tak pergi shopping...dulu pernah sekali..suami tak ikut..anak berumur 5 th terkunci dalam fitting room..dia masuk dalam tu dan kunci dari dalam...sampai sekarang peristiwa tu akak tak bgtau kat suami hehe

    ReplyDelete
  13. Hahaha...kalau aku atiey, shopping baju mesti ada hubby yang jaga anak2 bah....hehe

    ReplyDelete
  14. Hahahha ... tak daya nak bawa shoping kalau macam ni Atie :)

    ReplyDelete
  15. hahahaha..kalau cenggini xde maknanya nak bawak gi shopping...

    ReplyDelete
  16. itu kalau tanpa en. suami.. cuba kalau en. suami ada sekali.. tentu suasana akan jadi lain kan.. ;)

    ReplyDelete
  17. Heheh tu yang I phobia kadang2 nak ke Mall ngan JJ, berlari bertempiaran takder masa nak enjoy cuci mata.

    ReplyDelete
  18. haha...kalaulah macam ni ilang mood shopping...:)

    ReplyDelete
  19. Kalau nak shopping mmg tak sesuai bawa anak. Tp nak buat mcmana ;)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..