Sunday, 6 October 2013

::Kalau Aku Kaya-Awi Rafael Feat Ultimate...

AssaLamualaikum
Selamat berhujung minggu. Best kan kalau jadi orang kaya. Semua boleh dibeli. 
Tiap minggu boleh pergi melancong. Tiap minggu pergi SPA. Haha! angan-angan belaka. Mungkin juga impian setiap manusia. Apa pun bersyukur lah kita dengan apa yang kita kecapi hari ini. Kan? 
semuanya sudah cukup sempurna bagi ku. 
Terima segala kekurangan dengan redha.
Alhamdulillah! 
Menyanyi-nyanyi kecil ikut lirik lagu ni :)
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. kalau saya kaya...saya mau p bercutiiiiiiiii!!!!huhu

    ReplyDelete
  2. kalau saya kaya..hari-hari balik sabah..hahah

    ReplyDelete
  3. X tau nak cakap. Kalau x kaya jd lain kalau kaya jain lain plak.

    ReplyDelete
  4. InshaALLAH...... jika ada rezeki akan jadi kaya.. ;)

    ReplyDelete
  5. kalau aku kaya...gi cuit2 hehehe

    ReplyDelete
  6. kalau niesa kayaaa..niesa kawen sekarang jugaaa...hahaha...tp tu semua kalau je..hihi

    ReplyDelete
  7. kalau aku kaya
    hari hari hari raya
    hubby pun tak payah g kerja
    baik g bercuti saja
    hahahaa

    ReplyDelete
  8. salam atie..best lagu ni..suke suke..
    memang impian tiap orang pon nak kaya kan..ahahaa

    ReplyDelete
  9. suka gak dengar lagu ni Atiey..enjoy jer.. :)

    ReplyDelete
  10. kaya pun susah....miskin lagi susah.....sederhana adalah lebih baik......

    ReplyDelete
  11. Sentiasa bersyukur walaupun tak kaya, yg penting tak susah dan derita.

    ReplyDelete
  12. kalau kak zu kaya kak zu nak pergi sabah jumpa atie..

    ReplyDelete
  13. wang ringgit yg melimpah ruah jugak satu ujian...:)

    ReplyDelete
  14. " typo " kalaulah aku kaya yer !!!!!

    ReplyDelete
  15. kite suke lagu ni.. mmg best!! hehehe

    ReplyDelete
  16. best lagu ni,kalau aku kaya..dotdotdot..berangan jer la!hehe

    ReplyDelete
  17. salam atei,
    tak kaya pun cukup bersyukur n enjoy ngan apa yg ade..:)

    ReplyDelete
  18. Hehe kita pun boleh je layan dgr lagu ni hihi

    ReplyDelete
  19. Betullah Atie...bestnya kalau kita kayakan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..