6.10.13

::Kalau Aku Kaya-Awi Rafael Feat Ultimate...

AssaLamualaikum
Selamat berhujung minggu. Best kan kalau jadi orang kaya. Semua boleh dibeli. 
Tiap minggu boleh pergi melancong. Tiap minggu pergi SPA. Haha! angan-angan belaka. Mungkin juga impian setiap manusia. Apa pun bersyukur lah kita dengan apa yang kita kecapi hari ini. Kan? 
semuanya sudah cukup sempurna bagi ku. 
Terima segala kekurangan dengan redha.
Alhamdulillah! 
Menyanyi-nyanyi kecil ikut lirik lagu ni :)
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. kalau saya kaya...saya mau p bercutiiiiiiiii!!!!huhu

    ReplyDelete
  2. kalau saya kaya..hari-hari balik sabah..hahah

    ReplyDelete
  3. bestnyerrrr kalau aku kaya hihihihi

    ReplyDelete
  4. X tau nak cakap. Kalau x kaya jd lain kalau kaya jain lain plak.

    ReplyDelete
  5. InshaALLAH...... jika ada rezeki akan jadi kaya.. ;)

    ReplyDelete
  6. kalau aku kaya...gi cuit2 hehehe

    ReplyDelete
  7. kalau niesa kayaaa..niesa kawen sekarang jugaaa...hahaha...tp tu semua kalau je..hihi

    ReplyDelete
  8. kalau aku kaya
    hari hari hari raya
    hubby pun tak payah g kerja
    baik g bercuti saja
    hahahaa

    ReplyDelete
  9. salam atie..best lagu ni..suke suke..
    memang impian tiap orang pon nak kaya kan..ahahaa

    ReplyDelete
  10. suka gak dengar lagu ni Atiey..enjoy jer.. :)

    ReplyDelete
  11. kaya pun susah....miskin lagi susah.....sederhana adalah lebih baik......

    ReplyDelete
  12. Sentiasa bersyukur walaupun tak kaya, yg penting tak susah dan derita.

    ReplyDelete
  13. kalau kak zu kaya kak zu nak pergi sabah jumpa atie..

    ReplyDelete
  14. Kalau aku kaya... Hahaha

    ReplyDelete
  15. wang ringgit yg melimpah ruah jugak satu ujian...:)

    ReplyDelete
  16. kalaulah kau kaya yer !!!!!!!

    ReplyDelete
  17. " typo " kalaulah aku kaya yer !!!!!

    ReplyDelete
  18. kite suke lagu ni.. mmg best!! hehehe

    ReplyDelete
  19. best lagu ni,kalau aku kaya..dotdotdot..berangan jer la!hehe

    ReplyDelete
  20. salam atei,
    tak kaya pun cukup bersyukur n enjoy ngan apa yg ade..:)

    ReplyDelete
  21. Hehe kita pun boleh je layan dgr lagu ni hihi

    ReplyDelete
  22. Betullah Atie...bestnya kalau kita kayakan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..