Tuesday, 29 October 2013

:: Nak Jadi GF Irshad??...

AssaLamualaikum
Hah! ambil ko.. 
nak jadi Girl friend anak aku kena ikut semua ni. Haha! 
Ganas nya Ibu dia ni.
Ini sekadar gurauan semata . Hihi.
Habis lah anak bujang Ibu, jadi bujang tua kalau ada mak mertua macam ini:)
WasSALam^_^

27 comments:

  1. hahaha!!!!fobia of the grown up man's mother. gini le kot

    ReplyDelete
  2. hahaha...yg last tu serammmm...

    ReplyDelete
  3. tak sampai hati pun kn atie hi hi

    ReplyDelete
  4. wahhh..seram kalau dpt mak mertua cm tu..hihi

    ReplyDelete
  5. kena fikir betul-betul ni..ha..ha..

    ReplyDelete
  6. kihkihkih...monster in law ada kali..

    ReplyDelete
  7. garrangnyer bakal mak mertua..nih mesti jenis anak mak sayang nie..hehe

    ReplyDelete
  8. So kena fikir sebelum nak attach jadi GF dia.
    Mak dia betul-betul jaga anak lelaki dia ni...

    ReplyDelete
  9. naseb baik lah gurauan semata-mata,
    kalau betol..adeh, menangis ank bujang akk nnti..huhu

    ReplyDelete
  10. heheheh anak sy lom kuar lagi... tp doc kte gugurl.. nak kena buat rules jugak laa :)

    ReplyDelete
  11. kalau saya jadi girl friend dia, dah lama lari cari boyfriend baru... takut lor garang beno mak nya... tapi kita semua baik jer kan kan kan

    ReplyDelete
  12. hehe...macamanalah kalau kita jadi mak mertua nanti yeh Atie.....hehe

    ReplyDelete
  13. ni versi cite kasim selamat ibu mertuaku versi baru ni..hehe

    ReplyDelete
  14. Alamak... JJ take note please. Haha

    ReplyDelete
  15. HAHAHAHAHAHA..
    X kawen la anak dia.. semuanya nak let go away.. kan

    ReplyDelete
  16. kalau dapat anak dia memang makan hati jawabnya.. 'anak mak'..

    ReplyDelete
  17. tu dio.... xmo lah jd besan...hahahahha

    ReplyDelete
  18. hahahahaaa..seram sungguh kalau betoi..kakakaka

    ReplyDelete
  19. Oo..tanak la mak mntua cenggini...larik...haha

    ReplyDelete
  20. saya setuju kak semua syarat.. tapi adakah akak akan terima saya sebagai menantu?hahaha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..